Recomandari TV

  • Serialul CSI: Miami, Sezonul 5 are premiera la Universal Channel in martie

    Luni, 12 Martie 2012, Categoria: Recomandari TV

    Serialul CSI: Miami, Sezonul 5 are premiera la Universal Channel in martie Ai crede ca Miami este destinatia perfecta pentru vacanta. Mai gandeste-te. Pe cat de frumos este peisajul celei mai sudice metropole americane, pe atat de multe pericole ascunde la tot pasul.
    Cea mai buna echipa de detectivi de la Omucideri din Florida de Sud, condusa de locotenentul Horatio Caine (David Caruso) sunt gata sa intervina pentru a opri crimele din imprejurimile tropicale ale Miami-ului. Urmareste-i in incendiarul sezon 5 din CSI: Miami, ce va avea premiera la Universal Channel pe 12 martie, fiind difuzat de luni pana vineri, de la 21:00!
    Ei sunt echipa ... mai mult
  • Serialul "Sotii de militari" revine de astazi la Diva Universal

    Miercuri, 7 Martie 2012, Categoria: Recomandari TV

    Serialul "Sotii de militari" revine de astazi la Diva Universal Cele mai populare familii de militari ale Americii se intorc la Diva Universal intr-un nou sezon din serialul Sotii de militari.
    Sezonul 5, format din 13 episoade senzationale poate fi urmarit doar la Diva Universal, din 7 martie, in fiecare miercuri de la 21:00!
    De la echipa creativa din spatele megasucceselor Anatomia lui Grey si Minti criminale vine Sotii de militari.
    Serialul are in centru atentiei luptele, visurile si prietenia a cinci sotii de militari si a unui barbat care traiesc cu partenerii si familiile lor intr-un post activ al armatei. O poveste... mai mult
  • Crimele din Midsomer a ajuns la sezonul al 14-lea

    Vineri, 2 Martie 2012, Categoria: Recomandari TV

    Crimele din Midsomer a ajuns la sezonul al 14-lea Unul dintre cele mai apreciate seriale detective britanice se intoarce pe DIVA Universal intr-un nou sezon din Crimele din Midsomer, sezonul 14, cu 8 noi episoade provocatoare. Doar pe Diva Universal din 2 Martie, in fiecare vineri de la orele 21:00!
    Actiunea se petrece in districtul fictional Midsomer in Marea Britanie iar, distributia serialului este formata din actori precum: Neil Dudgeon (DCI John Barnaby), Jason Hughes (DS Ben Jones), David Warner (Peter Fossett), Sarah Smart (Jo Starling), Kacey Ainsworth (Nikki Rowntree), Adrian Rawlins (David Orchard), Samantha Bond... mai mult
  • Serialul Firma, va fi difuzat in Romania din februarie

    Miercuri, 8 Februarie 2012, Categoria: Recomandari TV

    Serialul Firma, va fi difuzat in Romania  din februarie Echipa formata din producatorul executiv Lukas Reiter (Boston Legal, Law & Order, The Practice) si celebrul romancier John Grisham aduce in fata publicului un serial inspirat de bestseller-ul international Firma / The Firm publicat in Romania la editura Rao. Firma este primul serial original comandat de Sony Pictures Television (SPT) Networks pentru a fi difuzat in toate teritoriile si este produs de eOne, in asociere cu SPT Networks si Paramount Pictures.
    Premiera internationala pe canalele AXN din intreaga lume va avea loc duminica, 19 februarie, de la ora 21:00
    ... mai mult
  • Dustin Hoffman pe micile ecrane intr-un nou serial: Norocul

    Joi, 26 Ianuarie 2012, Categoria: Recomandari TV

    Dustin Hoffman pe micile ecrane intr-un nou serial: Norocul Norocul / Luck, serialul HBO ce il are ca protagonist pe Dustin Hoffman, va avea premiera luni, 30 ianuarie, de la ora 20:00, la HBO Romania.
    Serialul arunca o privire patrunzatoare in culisele lumii curselor de cai si a pariurilor sportive, prezentand toate tipurile de proprietari de cai, jockey-i, antrenori si pariori care se invart in jurul unui hipodrom. Michael Mann, care semneaza si regia episodului pilot, si David Milch, care semneaza scenariul, au adunat o distributie remarcabila, condusa de veteranii Dustin Hoffman, laureat al premiilor Oscar, si Nick Nolte,... mai mult
  • Haven sezonul 2 la Diva Universal

    Marti, 17 Ianuarie 2012, Categoria: Recomandari TV

    Haven sezonul 2 la Diva Universal Cel de-al doilea sezon al serialului de succes, HAVEN, va fi difuzat la Diva Universal din 30 ianuarie, in fiecare luni, de la 21:00!
    Bazat pe nuvela lui Stephen King, "The Colorado Kid" are in centrul atentiei un mic orasel din Maine, numit Haven, in care oamenii cu diferite blesteme incearca sa duca vieti normale. intrucat puterile lor supranaturale incep din nou sa iasa la iveala, agenta FBI, Audrey Parker (Emily Rose) este trimisa pentru a incerca sa controleze fortele si sa desluseasca misterele orasului.
    In sezonul 2, Audrey trebuie sa rezolve, pe de o parte,... mai mult
  • Vaporul ridica panzele, numai la AXN, in octombrie

    Luni, 3 Octombrie 2011, Categoria: Recomandari TV

    Vaporul ridica panzele, numai la AXN, in octombrie Ce s-ar intampla daca ne-am trezi intr-o dimineata si ne-am da seama ca lumea a disparut peste noapte? Ce s-ar intampla daca atunci cand lumea a luat sfarsit, ne aflam pe un vapor de numai 50 de metri? Ce s-ar intampla daca singurii oameni de pe planeta sunt cei de la bordul vasului? Vaporul/ El Barco, noul serial de la AXN, va oferi raspunsurile la toate aceste intrebari incepand cu 4 octombrie.
    Noul serial AXN, Vaporul, incepe cu un cataclism global. Un grup de studenti urmeaza sa afle ce inseamna viata pe mare la bordul vasului Steaua Polara, dar la cateva ore dupa ce... mai mult
  • Daune si interese/ Damages, un nou sezon, in premiera la AXN din 3 octombrie

    Duminica, 2 Octombrie 2011, Categoria: Recomandari TV

    Daune si interese/ Damages, un nou sezon, in premiera la AXN  din 3 octombrie Incepand din luna octombrie veti putea viziona pe AXN ce de-al treilea sezon al productiei de succes Damages/Daune si interese cu Glenn Close in rolul principal.
    Serialul urmareste vietile tumultoase ale lui Patty Hewes (Glenn Close), unul dintre cei mai buni avocati pledanti ai Americii, si Ellen Parsons (Rose Byrne), o avocata ambitioasa, fosta protejata a lui Patty.
    In sezonul 3, Patty Hewes se intoarce mai puternica si se ocupa de cel mai complex caz din cariera ei. In urma victoriei lui Patty asupra directorului corupt Arthur Frobisher din sezonul 1 si distrugerii... mai mult
  • Miniseria Mildred Pierce din septembrie la HBO

    Joi, 18 August 2011, Categoria: Recomandari TV

    Miniseria Mildred Pierce din septembrie la HBO Incepand din 5 septembrie veti avea ocazia sa vedeti in premiera la HBO prezinta miniseria originala MILDRED PIERCE, nominalizata la 21 premii EMMY 2011, printre care Cea mai buna miniserie sau film TV si Cea mai buna actrita intr-o miniserie sau film TV (Kate Winslet).
    Miniseria HBO MILDRED PIERCE, cu Kate Winslet in rolul principal, da viata memorabilului personaj creat de James M. Cain in romanul omonim din 1941. Aceasta drama in cinci parti spune povestea unei femei independente, proaspat divortata, ce se straduieste sa-si faca un viitor pentru sine si familia sa in... mai mult
  • Cum sa-ti gasesti fericirea

    Miercuri, 13 Iulie 2011, Categoria: Recomandari TV

    Cum sa-ti gasesti fericirea Cum sa-ti gasesti fericirea (Finding Bliss), filmul zilei de astazi la Universal Channel de la ora 22:00 cu Leelee Sobieski; Matthew Davis si Denise Richards in rolurile principale este o comedie romantica ce exploreaza industria de filme pentru adulti prin ochii unei absolvente idealiste a scolii de film, in varsta de 25 de ani.
    Dupa absolvire, tanara isi gaseste de lucru doar ca regizor la o companie de productii pornografice. ... mai mult
  
asdasd