Avocati in Las Vegas incepe din Noiembrie la AXN

Marti, 2 Noiembrie 2010, Categoria: Recomandari TV

Avocati in Las Vegas incepe din Noiembrie la AXN AXN va difuza din luna noiembrie o drama cu accente comice despre doi avocati din Las Vegas care fac totul pentru clientii lor in timp ce incearca sa-si pastreze viata personala in ordine.

Serialul The Defenders/ Avocati in Las Vegas a avut premiera in Statele Unite pe 22 septembrie 2010 si, dupa doar cateva episoade, deja se bucura de succes si de aprecierea atat a publicului cat si a criticilor.

Rolurile celor doua personaje principale sunt inspirate din viata personala si profesionala a doi avocati care lucreaza in Las Vegas. Cei doi sefi ai firmei de avocatura Morelli & Kaczmarek sunt Nick Morelli, un avocat serios si dedicat care-si apara clientii cat poate el de bine, indiferent de cat de mic sau de important este cazul, si Pete Kaczmarek, a carui pasiune pentru Drept este egalata doar de cea pentru bolizi, femei frumoase si haine scumpe. Alaturi de ei lucreaza tanara lor asistenta Zoey si noua lor asociata, Lisa Tyler, o avocata tanara si entuziasta care vrea sa uite de trecutul de dansatoare exotica. Indiferent despre ce acuzatii este vorba, Nick si Pete vor sa dovedeasca faptul ca, atunci cand miza este mare, clientii lor merita sa fie aparati.

Cele doua roluri principale sunt interpretate de cunoscutii actori Jim Belushi si Jerry O’Connell. Belushi a jucat si a produs According to Jim, timp de 8 sezoane. Pe marele ecran, Belushi a aparut printre altele in Underdog, Salvador, Homer and Eddie, Joe Somebody, K-9, Red Heat, Curly Sue, Taking Care of Business, Once Upon a Crime, Mr. Destiny, Omul cu un pantof rosu sau Jumpin' Jack Flash.

Avand la activ o cariera impresionanta in film si televiziune, Jerry O'Connell este unul dintre cele mai apreciate si cunoscute talente de la Hollywood. A jucat in Obsessed, Scream 2, Misiune pe Marte, Jerry Maguire,Cangurul Jack, Tomcats si Stand By Me, iar pe micul ecran, a aparut in Sliders, The '60s si in filmele de televiziune Nora Roberts' Midnight Bayou si What The Deaf Man Heard.

Producatorii executivi sunt Carol Mendelsohn, Kevin Kennedy, Niels Mueller, Joe Gantz, Harry Gantz, Greg Walker, iar serialul este produs de CBS Television Studios.

Acest serial va fi difuzat in premiera si in exclusivitate la AXN, din 9 noiembrie, in fiecare marti, de la ora 21:00.
  
asdasd