Recomandari TV

  • Medalia de Onoare in premiera la HBO

    Marti, 22 Februarie 2011, Categoria: Recomandari TV

    Medalia de Onoare in premiera la HBO HBO Romania prezinta in premiera de televiziune filmul Medalia de onoare, duminica, 27 februarie, de la ora 20:00.
    Aceasta comedie neagra il prezinta pe Ion Victor Rebengiuc, un pensionar din Romania anilor ’90, care primeste o distinctie pentru faptele sale de vitejie din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.
    Personajul principal primeste accidental, intr-o zi, o medalie de onoare pentru faptele sale eroice din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, vremuri pe care batranul abia si le mai aminteste. Odata primita, medalia il face pe Ion sa isi reexamineze... mai mult
  • Las Vegas, un nou serial in premiera din 1 martie

    Joi, 17 Februarie 2011, Categoria: Recomandari TV

    Las Vegas, un nou serial in premiera din 1 martie Incepand cu 1 martie veti putea urmari pe Universal Channel un nou serial de actiune Las Vegas.
    De la scenaristul filmului de succes Furios si iute (Fast and furious), Gary Scott Thompson, vine acest serial cu actiune incitanta, care urmareste o echipa de supraveghere de elita in timp ce mentine securitatea unuia dintre cele mai mari cazinouri din Las Vegas.
    Actorul nominalizat la Oscar si Globul de Aur, James Caan (The Godfather Misery) este Ed Deline, seful pazei unuia dintre cele mai mari cazinouri si hoteluri din Las Vegas, fost director de contraspionaj pentru... mai mult
  • Imperiul din Atlantic City, un serial care a castigat doua Globuri de Aur

    Joi, 10 Februarie 2011, Categoria: Recomandari TV

    Imperiul din Atlantic City, un serial care a castigat doua Globuri de Aur Incepand cu 11 februarie veti putea urmari in permiera la HBO in fiecare vineri incepand cu ora 20:00 un serial castigator a doua Globuri de Aur in 2011 (Cel mai bun serial TV la categoria “Drama” si Cel mai bun actor intr-un serial TV, categoria drama - Steve Buscemi), Imperiul din Atlantic City/Boardwalk Empire.
    America anilor ’20: Marele Razboi s-a incheiat, Wall Street era in plina inflorire si totul era de vanzare, chiar si Campionatul Mondial de Fotbal American. Era o vreme a schimbarilor: femeile au capatat drept de vot, radio-ul a inceput sa transmita, iar... mai mult
  • Poarta Stelara, Univers - Sezonul 2

    Miercuri, 12 Ianuarie 2011, Categoria: Recomandari TV

    Poarta Stelara, Univers - Sezonul 2 Incepand cu luna februarie, in fiecare duminica de la ora 21:00 pe Universal Channel, vei putea urmari sezonul 2 dintr-un serial sf.
    Robert Carlyle joaca rolul Dr Nicholas Rush in acest spectaculos serial SF, semnat de aceeasi echipa care a creat si Poarta Stelara, Atlantis. Poarta Stelara, Univers urmareste o echipa de exploratori aflati la bordul unei nave spatiale vechi, cu numele Destiny, care tocmai investiga al noualea simbol al Portii Stelare. Incapabil sa mai controleze sistemele de navigare ale lui Destiny, echipajul trebuie sa duca mai intai la bun sfarsit misiunea... mai mult
  • Al Pacino in Doctorul Moarte in premiera la HBO

    Luni, 3 Ianuarie 2011, Categoria: Recomandari TV

    Al Pacino in Doctorul Moarte in premiera la HBO Luna aceasta vom avea ocazia sa vedem la HBO o premiera ce a castigat mai multe premii Emmy in 2010, Doctorul “Moarte” You don’t know Jack.
    In 1990, doctorul Jack Kevorkian (supranumit Dr. Moarte) a uimit lumea atacand frontal dezbaterea viata-moarte cu a sa “masina a milei” si a realizat prima sinucidere asistata.
    Laureatul cu Oscar Al Pacino (premiat cu Emmy pentru miniseria HBO Angels in America) joaca in filmul lui Barry Levinson rolul unui om care este obsedat de contestarea regulilor dupa care ne ghidam si care insista cu incapatanare sa incalce legea... mai mult
  • Haven - Sezonul 1 la Sci Fi Universal

    Joi, 16 Decembrie 2010, Categoria: Recomandari TV

    Haven - Sezonul 1 la Sci Fi Universal Pe 1 si 2 ianuarie,de la ora 16:10 la Sci Fi Universal incepeti anul cu un film inspirat din romanul lui Stephen King The Colorado Kid.
    Haven patrunde in lumea ciudata a unui orasel din Maine, populat de oameni care au diverse puteri neobisnuite si au fost cu totii exilati aici. Cand agenta FBI Audrey Parker (Emily Rose) urmareste un detinut evadat, care moare in mod misterios la scurta vreme dupa ce ajunge in acest orasel, ea decide sa mai ramana in zona si sa investigheze mai amanuntit acest loc curios. In scurta vreme, descopera ca orasul joaca un rol esential nu numai in... mai mult
  • Sotia perfecta 2

    Miercuri, 15 Decembrie 2010, Categoria: Recomandari TV

    Sotia perfecta 2 Incepand cu 30 ianuarie 2011 vei putea urmari in fiecare duminica de la 21.00 pe Diva Universal un serial captivant cu Julianna Margulies, castigatoare a premiului Golden Globe 2010, in rolul unei sotii si mame care isi asuma cu mult curaj responsabilitatea pentru familia ei si revine in campul muncii dupa ce sotul ei ajunge la inchisoare din cauza unui scandal sexual si de coruptie politica. Lasand deoparte tradarea si umilinta publica cauzata de sotul ei, Peter, Alicia Florrick o ia de la capat, intorcandu-se la cariera de avocat al apararii. Cu ajutorul fostei colege de la... mai mult
  • Portretul luptatorului la tinerete in premiera la HBO

    Marti, 14 Decembrie 2010, Categoria: Recomandari TV

    Portretul luptatorului la tinerete in premiera la HBO Portretul luptatorului la tinerete, filmul care incearca sa recupereze o parte importanta a istoriei Romaniei, va avea premiera la HBO pe 19 decembrie, de la ora 20:00.
    Portretul luptatorului la tinerete a fost prezentat in premiera mondiala la editia de anul acesta a Festivalului de la Berlin, in sectiunea Forum. Filmul a obtinut Premiul Publicului si Premiul pentru imagine (acordat operatorului Liviu Marghidan) la Festivalul B-EST si Premiul pentru regie la Festivalul International de Film de la Bratislava.
    Unul dintre cele mai ambitioase filme realizate in ultimii... mai mult
  • Scindat - Sezonul 1, din 29 noiembrie la Universal Channel

    Joi, 18 Noiembrie 2010, Categoria: Recomandari TV

    Scindat - Sezonul 1, din 29 noiembrie la Universal Channel Incepand cu 29 noiembrie, Universal Channel va difuza in fiecare luni de la 22:00 primul sezon din serialul politist Scindat.
    Detectivul Ben Sullivan (Callum Keith Rennie) de la Omucideri este perspicace, inteligent dar ascunde un secret terifiant: sufera de o tulburare de identitate disociativa, avand personalitati multiple. Nici unul dintre colegii de la sectia de politie nu banuieste ce se intampla cu Ben.
    Partenera lui este politista Amy Lynch (Camille Sullivan), cu care Ben se imprieteneste rapid cand trebuie sa musamalizeze impreuna un caz in care niste focuri de... mai mult
  • EXTRATERESTRII DIN MANSARDA

    Miercuri, 17 Noiembrie 2010, Categoria: Recomandari TV

    EXTRATERESTRII DIN MANSARDA In premiera incepand cu luna decembrie la HBO veti putea vedea ALIENS IN THE ATTIC o comedie americana din 2009 in regia lui John Schultz, cu Carter Jenkins, Austin Butler, Ashley Tisdale, Ashley Boettcher, Henri Young.
    Familia Pearson, care se indreapta spre o vila din Maine, e convinsa ca va avea parte de cea mai tare vacanta din viata lor. Insa, de indata ce sosesc, isi dau seama ca nu sunt singurii locatari ai vilei, caci un extraterestru simpatic a pus stapânire pe ea.
    Chiar daca noul chirias al familiei e foarte prietenos, prietenii lui nu sunt: au pus la cale ... mai mult
  
asdasd