Al Pacino in Doctorul Moarte in premiera la HBO

Luni, 3 Ianuarie 2011, Categoria: Recomandari TV

Al Pacino in Doctorul Moarte in premiera la HBO Luna aceasta vom avea ocazia sa vedem la HBO o premiera ce a castigat mai multe premii Emmy in 2010, Doctorul “Moarte” You don’t know Jack.

In 1990, doctorul Jack Kevorkian (supranumit Dr. Moarte) a uimit lumea atacand frontal dezbaterea viata-moarte cu a sa “masina a milei” si a realizat prima sinucidere asistata.

Laureatul cu Oscar Al Pacino (premiat cu Emmy pentru miniseria HBO Angels in America) joaca in filmul lui Barry Levinson rolul unui om care este obsedat de contestarea regulilor dupa care ne ghidam si care insista cu incapatanare sa incalce legea pentru a reusi. In film mai ii vom mai revedea pe laureata cu Oscar Susan Sarandon (nominalizata la Emmy pentru filmul HBO Bernard si Doris), Danny Huston (din miniseria HBO John Adams), laureata cu Emmy Brenda Vaccaro (Once Is Not Enough) si castigatorul Emmy John Goodman (The Big Lebowski). Filmul e scris de Adam Mazer si va fi difuzat in exclusivitate la HBO.

Doctorul “Moarte”/ You don’t know Jack ne ofera posibilitatea de a cunoaste omul din spatele titlurilor de ziar, de la primele consultatii medicale si pana la nebunia ce a urmat in media. Una dintre cele mai controversate figuri in istoria americana moderna, Kevorkian (Al Pacino) si aliatii sai – sora Margo (Brenda Vaccaro), prietenul si distribuitorul de aparatura medicala Neal Nicol (John Goodman), activista Hemlock Society, Janet Good (Susan Sarandon) si avocatul Geoffrey Fieger (Danny Huston) – s-au dedicat unei cauze pline de oprelisti legale si etice.

Filmul Doctorul “Moarte”/ You don’t know Jack va fi difuzat pe HBO pe 9 ianuarie, de la ora 20:00, in premiera si in exclusivitate. Reluarile din luna ianuarie vor fi in datele de 10, 12 si 31 ianuarie.
  
asdasd