Scindat - Sezonul 1, din 29 noiembrie la Universal Channel

Joi, 18 Noiembrie 2010, Categoria: Recomandari TV

Scindat - Sezonul 1, din 29 noiembrie la Universal Channel Incepand cu 29 noiembrie, Universal Channel va difuza in fiecare luni de la 22:00 primul sezon din serialul politist Scindat.

Detectivul Ben Sullivan (Callum Keith Rennie) de la Omucideri este perspicace, inteligent dar ascunde un secret terifiant: sufera de o tulburare de identitate disociativa, avand personalitati multiple. Nici unul dintre colegii de la sectia de politie nu banuieste ce se intampla cu Ben.

Partenera lui este politista Amy Lynch (Camille Sullivan), cu care Ben se imprieteneste rapid cand trebuie sa musamalizeze impreuna un caz in care niste focuri de arma au consecinte cumplite.

In fiecare episod cei doi detectivi investigheaza un caz de crima si, in acelasi timp, Ben incearca sa mentina un echilibru intre cariera de politist si faptul ca este un barbat cu personalitati schimbatoare si niciodata nu va sti care dintre acestea va iesi la suprafata. Sunt momente in care Ben pierde notiunea timpului si nu-si aminteste nimic din ceea ce face. Aceste caderi isi au originea in traume din copilarie si pot fi declansate oricand de anumite sunete, emotii, evenimente, locuri sau in clipe de tensiune.
  
asdasd