Recomandari TV

  • Abre los ojos

    Miercuri, 20 Februarie 2008, Categoria: Recomandari TV

    Abre los ojos Deschide ochii (Abre los ojos) este un amestec ametitor de dragoste si drama, vanitate si gelozie, filmul care l-a inspirat pe Tom Cruise sa faca, patru ani mai tarziu, Vanilla Sky.
    In regia lui Alejandro Amenabar, Abre los ojos este povestea lui Cesar, un tip caruia viata i-a rezervat numai lucruri bune: e chipes, fermecator, bogat, si crede ca si-a gasit dragostea adevarata, pe Sofia (Penelope Cruz), iubita prietenului sau Pelayo.
    Desfigurat insa dupa un teribil accident de masina comis de fosta sa prietena, Nuria, care, intr-un acces de gelozie, a ales sa se... mai mult
  • Head on

    Miercuri, 13 Februarie 2008, Categoria: Recomandari TV


    Cine nu a vazut-o pana acum, nu trebuie sa rateze in seara asta la ora 22:30 pe TVR2 cea mai dureros de frumoasa si non-conformista poveste de dragoste din ultimii ani, Cu capul inainte (Gegen die wand), in regia lui Fatih Akin.
    Muzica, sange, alcool, iz de Balcani, imigranti turci din Hamburg, amestec de culturi, cocaina buna de inecat dramele personale si doi oameni care gasesc iubirea in cele mai bizare imprejurari.
    De vazut. Sau revazut. Neaparat.
    (vezi trailer)
    ... mai mult
  
asdasd