Al treilea sezon din True Blood incepe din noiembrie la HBO

Marti, 2 Noiembrie 2010, Categoria: Recomandari TV

Al treilea sezon din True Blood incepe din noiembrie la HBO HBO prezinta in premiera cel de-al treilea sezon din serialul original HBO, True Blood, serialul de succes creat de Alan Ball, cu Anna Paquin, Stephen Moyer si Alexander Skarsgard in rolurile principale.

In timp ce oraselul Bon Temps abia isi revine dupa teroarea Meneadelor, Sookie Stackhouse incepe sa-l caute disperata pe Bill Compton. Intre timp, semenii ei au parte de alte amenintari ce fac, prin comparatie, ca probleme lor anterioarele sa paleasca.

Cele 12 episoade din cel de-al treilea sezon True Blood vor fi difuzate din 19 noiembrie, de la ora 23:00, numai la HBO. Pastrand in compozitie un amestec perfect de romantism, suspans, mister si umor, actiunea serialului are loc in viitorul apropiat, cand prin descoperirea unui sange sintetic produs in masa, vampiri pot iesi la vedere, avand o alta varianta de hrana. Serialul are in centru povestea de dragoste dintre chelnerita telepatica Sookie Stackhouse (Anna Paquin) si iubitul ei, vampirul de 173 de ani Bill Compton (Stephen Moyer), care a disparut la finele sezonului doi si care e cautat cu disperare.

Alan Ball (creatorul serialului HBO premiat cu EMMY, Six Feet Under) a creat si produs serialul ce are la baza seria de romane de mare suces Sookie Stackhouse, scrise de Charlaine Harris.

Actorii cu care va veti reintalni si in cel de-al 3-lea sezon True Blood sunt : Ryan Kwanten in rolul Jason Stackhouse, fratele lui Sookie care da mereu de belele; Rutina Wesley in rolul Tarei Thornton, prietena aflata in doliu; Sam Trammell in rolul Sam Merlotte, seful lui Sookie care-si poate schimba infatisarea; Nelsan Ellis in rolul Lafayette Reynolds, varul cel cu limba ascutita al Tarei; Chris Bauer in rolul de-acum sobrului detectiv Andy Bellefleur; Carrie Preston in rolul colegei chelnerite Arlene Fowler; Todd Lowe in rolul Terry Bellefleur; Jim Parrack in rolul Hoyt Fortenberry; Deborah Ann Woll in rolul adolescentei vampir Jessica Hamby; William Sanderson in rolul serifului Bud Dearborne; Mariana Klaveno in rolul Lorenei Krasiki; si Kristin Bauer van Straten in rolul ajutorului lui Eric, Pam.

Noutatile in materie de actori ale sezonului 3 sunt : Denis O’Hare in rolul Russell Edgington, regele vampir din Mississippi; Joe Manganiello in rolul Alcide, un varcolac de treaba care trebuie s-o ajute pe Sookie; Brit Morgan in rolul Debbie Pelt, fosta iubita varcolac a lui Alcide; Theo Alexander in rolul partenerului regal al lui Russell Edgington, Talbot; Grant Bowler in rolul varcolacului Coot; Lauren Bowles in rolul Holly, noua chelnerita de la Merlotte’s; Marshall Allman in rolul fratelui lui Sam, Tommy Mickens; J. Smith Cameron in rolul mamei lui Sam, Melinda Mickens; Cooper Huckabee in rolul tatalui lui Sam, Joe Lee Mickens; Alfre Woodard in rolul mamei lui Lafayette, Ruby Jean Reynolds; James Frain in rolul Franklin Mott, un vampir cu intentii ascunse; Kevin Alejandro in rolul Jesus Velasquez, un asistent medical care se ataseaza de Lafayette; si Lindsay Pulsipher in rolul Crystal Norris, o fata misterioasa din alt oras care se ataseaza de Jason. De asemenea, in acest sezon revine Evan Rachel Wood in rolul Sophie-Anne, regina vampir din Louisiana.

HBO Romania va difuza noul serial True Blood din 19 noiembrie, in premiera si in exclusivitate. Acesta va putea fi urmarit in fiecare vineri, incepand cu ora 23:00.
  
asdasd