America in Primetime - un serial-documentar despre cum a evoluat societatea americana si cum se reflecta schimbarile in serialele americane de succes

Luni, 16 Iulie 2012, Categoria: Recomandari TV

America in Primetime - un serial-documentar despre cum a evoluat societatea americana si cum se reflecta schimbarile in serialele americane de succes Noul serial-documentar America in Primetime poate fi vizionat pe AXN Player incepand din 15 iulie.

Acesta este player-ul video prin care Sony Pictures Television Networks va ofera seriale de calitate si filme, toate gratis.

Seria de patru episoade reexamineaza personajele clasice din seriale de succes din anii ‘50 pana acum!

Programul trebuie vizionat neaparat de fanii infocati ai serialelor. Episoadele in premiera vor fi difuzate in fiecare duminica seara si vor fi disponibile online, in exclusivitate.

Serialele de primetime, care au o importanta cruciala datorita ratingurilor lor, fac legea peste Ocean.

Ca urmare, subiectele serialelor, precum si personajele principale, reflecta dezvoltarile sociale din Statele Unite si schimbarile de acolo. America in Primetime analizeaza aceste paralele in cadrul a patru episoade pline de divertisment si care va vor da de gandit. Printre multele subiecte abordate se afla si schimbarile suferite de figura paterna in cele mai populare seriale americane. Mai exact, cum s-a transformat barbatul intelept si dedicat familiei din serialul anilor '50 Tatal stie cel mai bine in personajul tont care se ingrijeste de familie din Dragul de Raymond. Telespectatorii vor putea vedea parti din seriale de succes precum True Blood, Neveste disperate sau Breaking Bad. Arhetipuri ale personajelor si evolutia lor sunt prezentate de-a lungul mai multor interviuri cu vedetele serialelor. De asemenea, vor fi dezvaluite cateva secrete din culise.

Site-ul AXN va oferi informatii incitante cu privire la episoadele online in premiera cu cateva zile inainte ca acestea sa fie difuzate, asta pentru ca telespectatorii sa fie pregatiti pentru serial.
  
asdasd