Tony Shalhoub, detectivul cu obiceiuri bizare revine in sezonul 6 al serialului Monk

Luni, 14 Ianuarie 2013, Categoria: Recomandari TV

Tony Shalhoub, detectivul cu obiceiuri bizare revine in sezonul 6 al serialului Monk Sezonul 6 al productiei Monk, seial in care il putem urmari, in rolul principal, pe actorul Tony Shalhoub, castigator al premiilor Emmy, Globul de Aur si SAG, incepe, in premiera la Universal Channel, luni, 14 ianuarie 2013, la ora 17:00.

Serialul va fi difuzat de luni pana vineri, de la aceeasi ora.

In debutul sezonului 6, Monk se vede nevoit sa-si ajute cea mai mare fana, pe Marcie Maven (Sarah Silverman), atunci cand aceasta este acuzata de o crima ciudata. Monk se afla si el intr-o situatie periculoasa in momentul in care il ajuta pe fiul psihiatrului sau. De asemenea, tot in aceasta serie, detectivul il ajuta pe un barbat pe care-l trimisese la inchisoare cu ani in urma sa-si refaca viata, iar prietenia lui Monk cu capitanul Stottlemeyer (Ted Levine) este pusa la incercare cand acesta o suspecteaza de crima pe iubita capitanului (Sharon Lawrence). Monk mai este angajat intr-un caz in care e implicat un celebru star rap (Snoop Dogg), iar in alt episod trebuie sa-si confrunte prejudecatile impotriva nudistilor cand este chemat sa ancheteze o crima pe o plaja de nudisti (invitati speciali: Alfred Molina si Diedrich Bader).

Monk ramane unul dintre cele mai populare seriale din istoria productiilor transmise prin cablu. Tony Shalhoub (Big Night, Wings, Men in Black, Cars) a castigat trei premii Emmy, un Glob de Aur si doua premii SAG pentru cel mai bun actor intr-un serial de comedie, cu rolul lui Adrian Monk, un detectiv uimitor, care sufera de tulburare obsesiv-compulsiva. Din cauza acestei boli, isi pierde slujba de detectiv in departamentul de omucideri din cadrul Politiei din San Francisco. In plus, odata cu moartea sotiei sale - un caz de crima ramas nerezolvat - dezvolta alte fobii, cum ar fi teama de inaltime, microbi si multime, care ii dau de furca nu numai in incercarile de a rezolva cazuri, ci si in viata de zi cu zi.

Din distributie fac parte Traylor Howard (Two Guys and a Girl, Me, Myself and Irene), Ted Levine (Heat, Moby Dick) si Jason Gray-Stanford (Taken, A Beautiful Mind).

De asemenea, in sezonul 6 din Monk ii vom mai vedea si pe Alfred Molina, David Koechner, Diedrich Bader, Angela Kinsey, Gail O'Grady, Vincent Ventresca, Donal Logue si starurile rap Snoop Dogg si Kurupt.
  
asdasd