Serialul Firma, va fi difuzat in Romania din februarie

Miercuri, 8 Februarie 2012, Categoria: Recomandari TV

Serialul Firma, va fi difuzat in Romania  din februarie Echipa formata din producatorul executiv Lukas Reiter (Boston Legal, Law & Order, The Practice) si celebrul romancier John Grisham aduce in fata publicului un serial inspirat de bestseller-ul international Firma / The Firm publicat in Romania la editura Rao. Firma este primul serial original comandat de Sony Pictures Television (SPT) Networks pentru a fi difuzat in toate teritoriile si este produs de eOne, in asociere cu SPT Networks si Paramount Pictures.

Premiera internationala pe canalele AXN din intreaga lume va avea loc duminica, 19 februarie, de la ora 21:00

Firma/The Firm continua povestea lui Mitchell McDeere si a familiei sale, la 10 ani de la evenimentele din celebrul film si roman omonim. Din ipostaza de tanar asociat, Mitch a distrus Bendini, Lambert & Locke, o prestigioasa firma de avocatura din Memphis ce lucra pentru mafia din Chicago. Iar viata lui n-a mai fost la fel.

Dupa un deceniu plin de greutati si intrarea in programul federal de protectie a martorilor, Mitch si familia sa revin din izolare decisi sa-si refaca viata si viitorul – doar ca pericolele din trecut inca mai bantuie, dublate de noi amenintari, aparute de pretutindeni.

Echipa formata din producatorul executiv Lukas Reiter si celebrul romancier John Grisham nu a generat doar incitanta poveste ci s-a ocupat si de alegerea membrilor distributiei. Josh Lucas (Mitch McDeere), actor si producator american cunoscut din Sweet Home Alabama si The Lincoln Lawyer a primit rolul principal.

Sotia sa (Abby McDeere) este interpretata de Molly Parker, celebra pentru rolul facut in serialul Dexter, in sezonul 2011. Juliette Lewis, nominalizata la Oscar pentru rolul din Cape Fear, este secretara cea sexy a lui Mitch (Tammy Hemphill), iar pentru rolul fratelui lui Mitch McDeere, Ray McDeere, a fost ales actorul britanic Callum Keith Rennie. Acesta a mai jucat in Harper’s Island, Battlestar Galactica, The Butterfly Effect si Paycheck.

Producatorii executivi ai serialului sunt John Grisham, Lukas Reiter, John Morayniss (Haven, Hung) Michael Rosenberg (Hung, The Riches) si Noreen Halpern (Rookie Blue, Call Me Fitz).

Firma este primul serial original comandat de SPT Networks pentru a fi difuzat de AXN in Asia, America Latina, Europa Centrala, Peninsula Iberica si Italia si de Sony Entertainment Television in Africa, Rusia si Tarile Baltice. Serialul este produs de eOne in asociere cu SPT Networks si Paramount Pictures.

Episodul pilot va fi difuzat in premiera si in exclusivitate la AXN duminica, 19 februarie, de la ora 21:00, iar din 29 februarie serialul va putea fi urmarit in fiecare miercuri, de la ora 22:00.

Imediat dupa premiera de pe canal, timp de 7 zile, primul episod al serialul Firma va fi disponibil in intregime pe www.axn.ro.
  
asdasd