Recicleaza cu WALL-E

Joi, 18 Decembrie 2008, Categoria: Diverse

Recicleaza cu WALL-E Sambata, 20 decembrie 2008, la ora 12:00, in magazinul Media Galaxy Orhideea, se lanseaza pe DVD “WALL-E”, povestea celui mai harnic si ecologist robotel din cati s-au vazut. Ii vor fi alaturi prietenii de la Ziua Verde, campanie de reciclare a DEEE-urilor, becurilor economice, inclusiv tuburi si neoane fluorescente, si impreuna vor da tonul mega-campaniei de reciclare si primenire ante-craciuneasca.

Cum vacanta bate la usa, cei mici au toate motivele sa astepte cu nerabdare vizita Mosului incarcat cu surprize! Si, fiindca are drum lung si greu, ce-ar fi sa-i dam o mana de ajutor, pregatindu-i un teren de aterizare mai curat si mai ecologic?! Nici nu e greu: ne arata cum WALL-E, robotelul care a facut furori pe marile ecrane toamna aceasta. Inainte sa se instaleze sub brazii impodobiti de sarbatoare, WALL-E ne invita sa-l cunoastem si sa invatam impreuna lectia cu reciclatul: astfel, sambata, 20 decembrie 2008, la ora 12.00, adu cu tine la lansarea „WALL-E” din magazinul Media Galaxy Orhideea un deseu electronic, electrocasnic, un bec economic sau un neon ars, depune-l in recipientele oferite de Ziua Verde si vei putea castiga premii constand in acumulatori. De ce sa reciclam? Pentru a nu fi nevoiti sa plecam in cosmos fiindca nu s-ar mai putea trai pe Terra, asa cum se intampla in "WALL-E".

Cum, nu stiti povestea? WALL-E (Waste Allocation Load Lifter Earth-Class – Ridicator de greutati pentru distribuirea deseurilor, din clasa Pamant) este singurul robotel de pe Pamant pe care oamenii l-au lasat in urma inainte sa plece intr-o croaziera spatiala fiindca pe Terra nu mai erau conditii propice vietii. Programat sa curete planeta, WALL-E isi vede de lucru intre mormanele de deseuri: compacteaza gunoiul in cuburi, colectioneaza tot felul de maruntisuri si isi imparte singuratatea cu animalul sau de companie, gandacul Hal. Intr-o buna zi, WALL-E descopera sub mormanele de gunoaie o... planta. Singura forma de viata din ultimele secole! Fericit si mandru de descoperirea sa, WALL-E o instaleaza intr-un bocanc pe post de ghiveci si i-o arata cu mandrie noii sale prietene, EVE (Extra-terrestrial Vegetation Evaluator – Evaluator de Vegetatie Extraterestra), abia sosita pe Pamant. EVE este programata sa detecteze si sa transporte pe nava-mama „Axioma” orice urma de vegetatie. Deci, planta se confisca si, odata cu ea, paraseste Pamantul si EVE. Indragostit, WALL-E nu poate renunta la iubire si isi pune in aplicare tot arsenalul romantic pentru a o cuceri pe extravaganta robotica dupa care i s-au aprins circuitele… Chiar daca asta inseamna sa o urmareasca prin tot cosmosul. O super-aventura galactica in care descoperim ca si... robotii au umor si sentimente.

In cautarea lui Nemo” si “Cars” / “Masini” si distribuit de Prooptiki Romania.

Parteneri: Ziua Verde, Media Galaxy, Magic FM, GP Batteries, Vitacom Electronics, Clopotel.ro.

  
asdasd