Petrecere ABBA in Carrefour Feeria

Miercuri, 17 Decembrie 2008, Categoria: Diverse

Petrecere ABBA in Carrefour Feeria Vineri, 19 decembrie a.c. , la 18.30, in Centrul Comercial "Carrefour Feeria", se va lansa pe DVD cel mai vizionat film din ultimul deceniu: "Mamma Mia", comedie romantic–muzicala cu Meryl Streep, Pierce Brosnan si Colin Firth in rolurile principale. Prooptiki Romania, Universal Music Romania si Magic FM a pregatit publicului o seara de exceptie, animata de hiturile ABBA. Formatia Buzz, castigatoarea celei de-a treia editii "Megastar", va canta melodii care au ramas in istorie si in memoria a milioane de oameni din intreaga lume. Sa inceapa distractia!

Musical-ul "Mamma Mia" se lanseaza pe DVD si in Romania, dupa ce a batut record dupa record pe toate meridianele lumii. In Marea Britanie, cu 1,67 milioane DVD-uri vandute in prima zi, a "scufundat" cu aproape 50% "Titanicul", care era pe primul loc de 10 ani, a avut cele mai mari vanzari in prima saptamana si a surclasat filme precum "Sex & the City", "Iron Man" / "Omul de otel", "Simpsonii - Filmul", "Piratii din Caraibe: La capatul lumii", "Harry Potter si Ordinul Phoenix", "Shrek al Treilea".

Care e reteta succesului "Mamma Mia"? O intriga originala, peisaje desprinse parca din paradis, o coregrafie molipsitor de energica, o distributie de exceptie, iar, in coloana sonora, cele mai indragite hituri ABBA, interpretate chiar de actorii protagonisti. Va amintiti "Dancing Queen", "The Winner Takes It All", "Money, Money…", "Chiquitita", "S.O.S.", "Take A Chance On Me", "Super Trouper", "Mamma Mia" si cate alte melodii prezente pe buzele tuturor in anii ’70-‘80?

Frumoasa blonda Sophie Sheridan (Amanda Seyfried) nu-si cunoaste tatal nici acum, la 20 de ani, caci mama sa, Donna Sheridan (Meryl Streep), a evitat intotdeauna raspunsul. Gasind jurnalul din tinerete al mamei sale, Sophie afla ca trei barbati concureaza la titlul de potential tata. Si ce ocazie mai buna sa afle care i-ar putea fi parinte decat sa-i invite pe toti trei la nunta ei, fara stirea mamei? In ajunul nuntii, Sam Carmichael (Pierce Brosnan), Harry Bright (Colin Firth) si Bill Anderson (Stellan Skarsgard) sosesc pe insula greceasca Kalokairi, iar Sophie constata ca paternitatea nu se lasa descoperita dintr-o privire, asa cum spera. O noua dilema se adauga astfel la emotiile si nesiguranta dinaintea nuntii. Nici pentru Donna nu e mai usor: nu i-a mai vazut de 20 de ani si se trezeste cu toti trei, plocon, tocmai acum, cand isi pregateste fata de maritis. Noroc ca le are alaturi pe Rosie (Julie Walters) si Tanya (Christine Baranski), bunele ei prietene de pe vremea in care cantau impreuna in formatia „The Dynamos". Sam, Harry si Bill se lasa prinsi in jocul lui Sophie si, cum fiecare se crede tatal ei, sunt toti gata s-o conduca la altar. In valtoarea pregatirilor si petrecerilor, se reaprinde si pasiunea care i-a unit candva pe Donna si Sam. Iar, pana la urma… cine cu cine se casatoreste? Mamma Mia, ce nunta!

Meryl Streep canta si danseaza ca nimeni alta, ba chiar face si spagatul in aer (la 59 de ani), Pierce Brosnan demonstreaza ca ar fi putut juca si un Bond muzician, iar Colin Firth ramane britanicul irezistibil care a sedus toata suflarea feminina inca de la Bridget Jones citire. Printre producatorii executivi se numara Tom Hanks si membrii masculini ai formatiei ABBA, Benny Andersson si Björn Ulvaeus. Filmul este nominalizat la Globul de Aur si premiul Grammy pe 2009.

Filmul este distribuit acum pe DVD de Prooptiki Romania, impreuna cu o multime de bonusuri: comentariul regizoarei Phyllida Loyd, scene taiate la montaj, informatii din culisele productiei, "Anatomia unui numar muzical: Lay All Your Love On Me", "Cum sa devii cantaret", videoclipul piesei "Gimme! Gimme! Gimme!", trailer si multe altele.

Daca v-am facut pofta de muzica si dans, va asteptam vineri, 19 decembrie a.c. , la 18.30, sa ne distram pe acorduri ABBA, impreuna cu formatia Buzz, in "Carrefour Feeria".
  
asdasd