Take a chance on ABBA!

Luni, 21 Iulie 2008, Categoria: Noutati

Take a chance on ABBA! Cu muzicalul Mamma Mia debutand pe ecranele din Statele Unite si aducand in atentia publicului peste 20 de cantece din epoca de aur a muzicii disco, de la "Dancing Queen" si "S.O.S." pana la "The Winner Takes It All" si "Take a Chance on Me", ABBA revine in forta pentru a cuceri inca o generatie!

Productia Universal Pictures ii are in rolurile principale pe Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried, Colin Firth si Christine Baranski, fiind bazata pe un muzical de pe Broadway laureat cu premiile Tony: povestea lui Sophie, care spera sa descopere adevarata identitate a tatalui sau inainte de ziua nuntii. In acest scop ea invita trei dintre fostii iubiti ai mamei sale pe insula greceasca unde acestia o cunoscusera in urma cu 20 de ani... urmeaza haosul total!

Benny Andersson, unul din fondatorii grupului ABBA, care a produs si coloana sonora a filmului Mamma Mia, a incercat sa re-creeze in studio orchestratia initiala a melodiilor si s-a declarat incantat de faptul ca oamenii inca descopera magia muzicii ABBA, la mai bine de 20 de ani dupa ce cvartetul suedez s-a despartit pentru totdeauna.
  
asdasd