Niste infractori simpatici ne pacalesc in luna iulie

Luni, 11 Iulie 2011, Categoria: Recomandari TV

Niste infractori simpatici ne pacalesc in luna iulie AXN da lovitura in luna iulie cu cinci infractori geniali si stilati, care intorc Londra cu susu-n jos. Escrocii profesionisti ii ajuta pe cei saraci si ii pacalesc pe cei fara principiu din clasa bogatasa a orasului. Criminali cu constiinta, care se joaca cu increderea, infractorii sunt usor de indragit si evoca istetimea si caldura din Ocean’s Eleven. Escrocheria a inceput!

Aceasta drama isteata si cu stil vine de la producatorii serialului Spooks si renumitul scenarist Tony Jordan. Hustle/Escrocii, un amestec de actiune, umor si intrigi, urmareste vietile unei bande de infractori profesionisti care sunt liberi prin Londra. Toti sunt specialisti cand este vorba de trisat la jocurile de noroc si vor sa ia bani de la cei bogati. Motto-ul lor pare sa fie “Nu poti sa pacalesti un om onest”, asa ca pe cei saraci si umili ii lasa in pace sau chiar ii ajuta, insa nu ezita sa-si puna in aplicare tehnicile cand vine vorba de membrii unor familii bogate care sunt implicati in activitati ilegale sau sunt pur si simplu avari, egoisti sau au obsesii ciudate.

Fiecare episod cuprinde o intriga principala si alte intrigi secundare. Infractiunile care dureaza mai mult sunt de obicei puse la cale de Michael “Mickey Brics” Stone (interpretat de actorul Adrian Lester), care este liderul bandei si are istetimea si temperamentul de care este nevoie pentru a planui toate aceste escrocherii complicate. Pe de alta parte, Danny Blue (Mark Warren) este tanar, entuziast si nou in banda. El este nerabdator sa invete tot ce e de invatat si comite “infractiunile scurte” spontan, iar nu de putine ori salveaza intreaga operatiune cu ideile lui extravagante. Echilibrul dintre Mickey si Danny este oferit de escrocul veteran Albert Stroller (actorul nominalizat la Oscar, Robert Vughn), care a devenit escroc dupa ce magazinul lui modest de pantofi a fost distrus de o companie fara scrupule.

Jane Featherstone, producatorul executiv al serialului a declarat ca “in primul rand, am vrut sa facem ceva care avea energie, verva, stil si valoarea de divertisment oferita de serialele sau filmele americane cu infractori, precum Ocean’s Eleven. De asemenea, am vrut sa adaugam caldura vietii de zi cu zi, astfel incat scenaristul nostru Tony Jordan s-a inspirat si din lumea care ne inconjoara. A ales tinte cu care avea mici probleme, precum banci sau afaceri importante.”

In primul episod, “Infractiunea a inceput”, Mickey Brics se intoarce in Londra dupa o escrocherie esuata in Sydney. El vrea sa se retraga si aduna vechea gasca ca sa-i invete ultimul lui truc.

Serialul va fi difuzat la AXN din 12 iulie, in fiecare marti, de la ora 22:00.
  
asdasd