Niste crime, niste sex...

Luni, 16 Iunie 2008, Categoria: Rezumatul saptamanii

[Saptamana 6-12 iunie]




Stim ca vreti sa aflati \"totul despre sex\" - cine n-ar vrea (desi traducerea romaneasca pierde ceva din latura glam-urbana a titlului original). Insa daca va imaginati ca cele patru prietene, protagoniste ale serialului cu acelasi nume, va vor dezvalui secrete bine pastrate (sau macar pozitii noi despre care Kama Sutra nu sufla o vorbulita) va inselati amarnic. Filmul reia glumele care ar fi incaput intr-un episod oarecare si le dilueaza pret de 2 ore si ceva, iar golurile de umor sunt umplute cu parade de moda. Nu va putem rezuma subiectul fara a strica surprizele, asa ca o sa va dam doar cateva indicii: o mireasa entuziasta, un logodnic stresat, o nevasta-model, o femeie de cariera jongland cu rolurile de sotie si mama, un Adonis sub dus si o doamna pofticioasa masurandu-i apreciativ goliciunea. Ingredientele le puteti mixa oricum, rezultatul va fi acelasi: o comedie usoara imbracata in haine de firma asteptand sa fie remarcata de trecatori.

CineTV dixit: doamnele risca sa dezvolte (daca nu manifesta deja) o pasiune arzatoare pentru posetele de fitze. Domnii risca sa isi luxeze maxilarele cascand intens. De vazut doar in grup, "cu fetele", inainte sau dupa o partida de shopping la mall.

(vezi trailer)




Atunci cand filmele americane horror nu au la baza o productie asiatica de acelasi gen (de regula filmata mai prost si mult mai putin convingatoare decat originalul), secretul este urmatorul: ele sunt tot un remake, dar dupa o productie autohtona. Fie una de serie B, pe care regizorul s-a gandit sa o promoveze in seria A, fie un clasic al genului din anii '70-'80 care e spoit pe ici pe colo cat sa para marfa proaspata. Acesta din urma e si cazul lui Prom Night, filmul de groaza care nu sperie pe nimeni, poate doar pe profesorii din scolile pentru regie si film. Subiectul e simplu (si simplist tratat): un profesor de liceu face o pasiune nebuna pentru una din elevele sale, si nu gaseste alt mod de a i-o dovedi decat macelarindu-i intreaga familie. Juna, care a asistat la tragedie, e terorizata apoi, ani mai tarziu, de acelasi profesor dement care vine sa-si demonstreze cu cutitul dragostea nepieritoare. Si pe care nici prietenii fetei, nici toti politistii din lume nu-l pot opri (ce-i drept politistii din film sunt toti cam oligofreni...)

CineTV dixit: plicticos rauuuuuu. Moartea neuronului - garantata. De recomandat dusmanilor, soacrelor si tuturor celor pe care aveti pica.

(vezi trailer)
  
asdasd