Maratoane de Paste numai la AXN

Luni, 9 Aprilie 2012, Categoria: Recomandari TV

Maratoane de Paste numai la AXN In loc de iepurasi si oua vopsite, AXN v-a pregatit cateva maratoane pentru perioada sarbatorilor pascale. Primele episoade din serialele Firma si Disparitia vor fi difuzate in timpul weekend-ului. Tot in aceasta perioada AXN va redifuza sezonul 1 din Sherlock si miniseria Cazut din cer.

Firma, serial co-produs de AXN, canalul de televiziune care apartine de Sony Pictures Television (SPT), Paramount Pictures si eOne Television continua povestea betseller-ului din 1991 al romancierului american John Grisham si a blockbuster-ului din 1993 cu acelasi titlu, cu Tom Cruise in rolul principal.

Mitch McDeere si familia lui (Abby, Ray, Tammy) parasesc programul de protectie a martorilor dupa 10 ani in ciuda tuturor avertismentelor si incep o viata noua in Washington D.C. Mitch isi deschide un cabinet de avocatura impreuna cu fratele lui Ray care il ajuta cu investigarea cazurilor pe care le primeste. La inceput cei doi lucreaza la cazul a doi tineri afro-americani, dar, deoarece apar din ce in ce mai multe probleme, Mitch accepta oferta firmei Kinross&Clark de a se asocia cu ei.

Primele opt episoade din Firma/The Firm vor fi difuzate pe 14, 15 si 16 aprilie, de la ora 12:00.

Becca (Ashley Judd) a fost intotdeauna o mama foarte protectoare cu fiul ei Michael inca de cand sotul ei a murit in urma unui accident tragic. Dar nu a putut sa-l impiedice sa plece la Roma cu o bursa de studii. Cand Michael dispare in niste circumstante misterioase, Becca pleaca sa-l caute. Atat ea cat si sotul ei au fost agenti CIA si oricine l-ar fi rapit pe Michael trebuie sa se pregateasca sa-i faca fata. Acum, daca Becca vrea sa-si gaseasca fiul, trebuie sa fie dispusa sa deschida rani vechi, iar determinarea, talentul, inventivitatea si forta ei vor fi greu puse la incercare – dar dragostea unei mame nu cunoaste limite.

Primele trei episoade din Disparitia/ Missing vor fi difuzate pe 14 aprilie de la ora 09:00, iar episoadele patru si cinci pe 15 aprilie de la ora 10:15 pana la 12:15.

Sherlock Holmes a fost intotdeauna un barbat modern – lumea este cea care a imbatranit. Acum, el s-a intors asa cum ar fi trebuit sa fie dintotdeauna: indraznet, contemporan, dificil si periculos. Interpretat de premiatul actor Benedict Cumberbatch, Sherlock este prezentat intr-o noua lumina. El poate recunoaste un designer de software dupa cravata si un pilot dupa degetul mare. Creierul sau analitic nu poate fi asemanat cu al nimanui din lume. Cand in urma unei intalniri intamplatoare, soldatul John Watson intra in viata lui este evident ca cei doi nici ca ar putea fi mai diferiti. insa intelectul lui Sherlock impreuna cu pragmatismul lui John formeaza in curand o alianta greu de distrus. Pe parcursul a trei filme pentru micul ecran pline de adrenalina, actiune si divertisment, Sherlock si John calatoresc printr-o mare de indicii codate si criminali. Totul pentru a ajunge la adevar. Cu scenarii sclipitoare si interpretari de neuitat, acesta este Sherlock-ul unei noi generatii.

Episoadele primului sezon din Sherlock vor fi difuzate pe 14, 15 si 16 aprilie, de la ora 15:00.

La implinirea a 18 ani, adolescentul orfan si adoptat Aaron afla de la Camael ca este Salvatorul "Cazutilor," ingerii izgoniti din Cer in timpul razboiului cu iadul. Salvatorul, se spune, le poate obtine iertarea pacatelor pentru ca acestia sa se poata reintoarce la Gazda. Camael trebuie sa-l protejeze pe Aaron de Puteri, ingerii care-i vaneaza pe copiii celor cazuti, in speranta ca asa se vor salva pe ei insisi. Acum Aaron trebuie sa faca fata noilor sale puteri si lui Verchiel – liderul Puterilor – care vrea sa-l distruga.

Cele trei episoade ale miniseriei Cazut din cer/Fallen vor fi difuzate pe 14 si 16 aprilie de la ora 23:00, iar pe 15 aprilie de la ora 23:45.
  
asdasd