Fostul star din Lost devine un personaj rau!

Vineri, 7 Septembrie 2012, Categoria: Noutati

Fostul star din Lost devine un personaj rau! Dominic Monaghan revine intr-un serial web palpitant, Cursa Milionarului. Productia a fost special realizata pentru online, nefiind difuzata niciodata pe TV. Povestea are ca subiect principal o rapire si este presarata cu o multime de rasturnari de situatie.

Pe cand facea cu mana unui taxi la aeroport, vanzatorul Greg Newman (Jordan Belfi) nici nu se gandea ca este pe cale sa aiba parte de calatoria vietii lui. Totul este in regula pana cand soferul Sammy (Rick Gomez) loveste o tanara pe strada. Lucrurile iau o alta intorsatura, dupa ce fata ranita, Billie (Agnes Bruckner) si prietenul ei Casper (Dominic Monaghan) sunt urcati in masina pentru a fi dusi la spital. Acestia pun stapanire pe masina luandu-i ostatici pe Sammy si Greg.

Aici incepe Cursa Milionarului - un plan inteligent al unor gangsteri periculosi. Sub amenintarea pistolului Billie si Casper ii ordona lui Greg sa opreasca la mai multe ATM-uri de unde ii scot banii de pe toate cardurile, golindu-i conturile. Insa banii lui Greg nu sunt singurul lucru care ii intereseaza.

Serialul ii are ca protagonisti pe Dominic Monaghan (Lost), Rick Gomez (Sin City), Jordan Belfi (Entourage), Agnes Bruckner (Blood & Chocolate) si Bruce Davison (X-Men). Serialul exclusiv online incepe pe 9 septembrie pe site-ul AXN - AXN Player - cu doua episoade, pe 9 si 10 septembrie. In fiecare luni vor veni episoade noi.
  
asdasd