Daune si interese/ Damages, un nou sezon, in premiera la AXN din 3 octombrie

Duminica, 2 Octombrie 2011, Categoria: Recomandari TV

Daune si interese/ Damages, un nou sezon, in premiera la AXN  din 3 octombrie Incepand din luna octombrie veti putea viziona pe AXN ce de-al treilea sezon al productiei de succes Damages/Daune si interese cu Glenn Close in rolul principal.

Serialul urmareste vietile tumultoase ale lui Patty Hewes (Glenn Close), unul dintre cei mai buni avocati pledanti ai Americii, si Ellen Parsons (Rose Byrne), o avocata ambitioasa, fosta protejata a lui Patty.

In sezonul 3, Patty Hewes se intoarce mai puternica si se ocupa de cel mai complex caz din cariera ei. In urma victoriei lui Patty asupra directorului corupt Arthur Frobisher din sezonul 1 si distrugerii companiei Ultima National Resources in sezonul 2, Patty Hewes a primit de curand o noua sarcina. Guvernul i-a cerut sa recupereze obiecte furate in valoare de miliarde de dolari care reprezinta cea mai mare frauda din istoria Statelor Unite, o frauda comisa de respectatul bancher Louis Tobin. Dupa ce Ellen a parasit firma pentru a lucra ca asistenta a procurorului ce se ocupa de crimele legate de traficul de droguri, provocarea lui Patty este sa-i impiedice pe clientii ei, furiosi si dezamagiti, sa-si faca singuri dreptate. Adversarul ei este Leonard Winstone, avocatul care trebuie sa protejeze familia Tobin de toti investitorii pe care i-au inselat. Intre timp, Ellen incearca sa se acomodeze la noul loc de munca si vrea sa-l determine pe traficantul de droguri Donnie Rhyne sa ii spuna numele furnizorilor sai.

Din distributie mai fac parte, pe langa Glenn Close si Rose Byrne: Tate Donovan (Tom Shayes), Lily Tomlin (Marilyn Tobin), Martin Short (Leonard Winstone), Campbell Scott (Joe Tobin), Keith Carradine (Julian Decker) si Ted Danson (Arthur Frobisher).

Acest al treilea sezon este inspirat de scandalul Bernie Madoff si ne arata incercarea agresiva a lui Patty de a distruge familia Tobin dupa ce s-a demonstrat ca au facut parte dintr-o schema Ponzi care a saracit milioane de oameni. Campbell Scott il interpreteaza pe Joe Tobin, membrul cel mai tanar al familiei, un barbat egoist si rasfatat. Martin Short este avocatul de incredere Leonard Winstone care descopera ca locul lui in familie se schimba pe masura ce familia Tobin isi arata adevarata fata. Len Cariou il interpreteaza pe patriarhul familiei, Louis Tobin, invinuit pentru toate fraudele si conspiratiile, Lily Tomlin o interpreteaza pe Marilyn Tobin, sotia lui.

Premiera sezonului trei va fi pe 3 octombrie, de la ora 23:00, cand vor fi difuzate doua episoade, iar apoi telespectatorii pot urmari povestea in fiecare luni, de la ora 23:00, in cate un episod, in premiera si in exclusivitate.
  
asdasd