Cenusa si sange-din 27 noiembrie in cinematografe

Marti, 8 Septembrie 2009, Categoria: Noutati

Cenusa si sange-din 27 noiembrie in cinematografe Sfarsitul toamnei pregateste iubitorilor de film o surpriza de proportii: Cenusa si sange, debutul regizoral al renumitei actrite Fanny Ardant, va fi lansat in cinematografele din Romania pe 27 noiembrie.

Actrita va fi prezenta la premiera oficiala a filmului!

Selectionat la Festivalul International de Film de la Cannes 2009 si prezentat la cea de-a opta editie a Festivalului International de Film Transilvania, "Cenusa si sange" spune povestea lui Judith, o femeie care, ani de zile, a refuzat sa se întoarca în tara ei natala. Cu toate acestea, la zece ani dupa ce sotul ei a fost asasinat, ea decide sa renunte la temeri si la secrete si accepta invitatia familiei ei la o nunta. Aceasta întoarcere va redeschide rani vechi si toti cei prezenti vor fi siliti sa se confrunte cu propriile lor trecuturi.

Distributia internationala include o importanta prezenta romaneasca: Olga Tudorache, Ion Besoiu, Razvan Vasilescu, Tudor Aaron Istodor, Andrei Finti, Andrei Aradits, Madalina Constantin.

Cenusa si sange este o co-productie Franta-Romania-Portugalia, realizata de Alfama Films, Libra Film si Hirsch Productions.
  
asdasd