Intalniri incrucisate la Goteborg

Joi, 15 Ianuarie 2009, Categoria: Noutati

Intalniri incrucisate la Goteborg Filmul romanesc "Intalniri incrucisate" al regizoarei Anca Damian va fi proiectat in cadrul Festivalului International de Film de la Goteborg ce se desfasoara in perioada 23 ianuarie - 2 februarie.

Cu un program de aproximativ 450 de filme din 70 de tari, festivalul este cel mai important eveniment cinematografic din tarile scandinave, iubit de public si de neratat pentru cei din industria filmului. Regizoarea Anca Damian va fi prezenta la Goteborg la invitatia Institutului Cultural Roman de la Stockholm si va participa la discutiile cu publicul si intalnirile cu reprezentantii bransei de film din cadrul Nordic Film Market.

"Intalniri incrucisate" infatiseaza trei povesti diferite care se desfasoara pe parcursul a doua zile. Destinele personajelor se intersecteaza si sunt afectate unele de altele. Cele trei povesti nu sunt unite numai de personaje, ci si de recitirea acelorasi teme in registre diferite.

"Intalniri incrucisate" a mai participat la Festivalul International de Film Transilvania - TIFF, precum si la festivalurile internationale de la Goa, Pusan, Chicago si Cottbus. In Romania, filmul va fi lansat pe marile ecrane de producatorul Transilvania Film incepand cu data de 23 ianuarie.
  
asdasd