Cel mai nou serial horror din SUA difuzat in exclusivitate la AXN Fluviul ucigas/The River, pe micile ecrane din 15 mai!

Marti, 15 Mai 2012, Categoria: Noutati

Cel mai nou serial horror din SUA difuzat in exclusivitate la AXN Fluviul ucigas/The River, pe micile ecrane din 15 mai! Fluviul ucigas/The River este cel mai nou serial ce va fi difuzat in exclusivitate la AXN in luna mai. Acest nou serial horror a fost regizat de Oren Peli (regizorul filmului Activitate Paranormala) si va avea premiera la AXN pe 15 mai la ora 23:00.

Acest serial palpitant urmareste aventurile mistice ale sotiei si fiului lui Emmet Cole, explorator renumit si personalitate TV care dispare in adancurile Amazonului in timp ce incerca sa filmeze imprejurimile impresionante ale fluviului pentru o emisiune de succes. Tess, sotia sa, si Lincoln, fiul sau, impreuna cu echipajul lui Emmet pornesc intr-o calatorie pe Amazon in cautarea lui. Calatoria lor devine din ce in ce mai infioratoare pe masura ce cautarea se intensifica.

Nu doar povestea plina de suspans este remarcabila, ci si distributia. Personajul lui Emmet Cole este interpretat de Bruce Greenwood cunoscut pentru rolul Captain Pike din Star Trek din 2009. Leslie Hope, apreciata pentru rolurile din House MD si Star Trek: Deep Space Nine, este de aceasta data sotia lui Emmet, Tess. In rolul fiului celor doi il vom vedea pe Joe AndersonActivitate Paranormala, isi face aparitia si o actrita de origine maghiara, Lili Bordán ce va juca rolul personajului Mina.

Din 15 mai, in fiecare marti, de la ora 23:00, AXN va difuza in premiera si in exclusivitate cate un episod din serialul Fluviul ucigas/ The River.
  
asdasd