Festival

  • Juan Pablo Zaramella la Animest

    Marti, 9 Septembrie 2008, Categoria: Festival

    Juan Pablo Zaramella la Animest Anim'est-ul de anul acesta le-a pregatit iubitorilor de animatie o editie speciala cu filme-vedeta, premiate la marile festivaluri, invitati speciali, un total de aproape 300 de proiectii de scurt si lungmetraje, videoclipuri si spoturi publicitare, animatii romanesti si studentesti, workshop-uri, majoritatea in premiera in Romania.
    Anul acesta, nu doua, ci trei jurii vor analiza filmele din cele cinci sectiuni competitive: lungmetraj, scurtmetraj, animatii studentesti, scurtmetraje romanesti, videoclip & advertising. Pentru prima data pana acum, programul competitiv se... mai mult
  • Anim'est 2008

    Vineri, 5 Septembrie 2008, Categoria: Festival

    Anim'est 2008 Cum Anim'est 2008 se apropie rapid, ne-am gandit sa va prezentam lung-metrajele aflate in competitia de anul acesta:
    De Profundis
    Spain/Spania, 2007, 80’
    Director/Regia: Miguelanxo Prado
    Script/Scenariul: Miguelanxo Prado
    Producer/Producator: Pancho Casal
    Executive producer/Producator executiv: Chelo Loureiro
    Production/Companii de productie: Continental Producciones, Desembarco Produccións, Zeppelín Filmes
    Music composer/Muzica: Nani García
    35mm
    Era odata o casa in mijlocul marii.
    Casa avea un turn ce dadea... mai mult
  • Anonimul 2008

    Vineri, 11 Iulie 2008, Categoria: Festival

    Anul acesta festivalul international de film "Anonimul" va avea loc intre 11 si 17 august la Sfantu-Gheorghe, in Delta Dunarii.
    Incepand cu 2008, Festivalul va avea 2 sectiuni competitionale: lungmetraj si scurtmetraj fictiune&animatie. Mandatul selectorului festivalului, criticul Alex Leo Serban s-a incheiat in 2007, noul selector al Festivalului fiind incepand cu aceasta editie Ludmila Cvikova.
    Ludmila Cvikova este unul din selectorii Festivalului International de Film de la Rotterdam, coordonator de programe la acelasi festival si directorul artistic al Festivalului ... mai mult
  
asdasd