Workshop Media Desk la B-EST IFF

Miercuri, 18 Martie 2009, Categoria: Noutati

Workshop Media Desk la B-EST IFF Joi, 26 martie, intre orele 11.00 – 15.00, la Sala Multimedia a Ministerului Culturii, Cultelor si Patrimoniului National (soseaua Kiseleff nr. 30), va avea loc workshop-ul MEDIA DESK - OPORTUNITATI EUROPENE DE FINANTARE PENTRU PRODUCATORII INDEPENDENTI. PROIECTE DE SUCCES IN ROMANIA.

Festivalul International de Film B-EST este coorganizator al acestui eveniment ce se adreseaza in primul rand producatorilor independenti si profesionistilor din domeniul audiovizual interesati de posibilitatile de finantare oferite de Programul MEDIA (2007 - 2013) al Uniunii Europene.

La workshop va vorbi SOON-MI PETEN, coordonatoarea procesului de selectie a solicitarilor de finantare in cadrul schemelor de finantare MEDIA pe domeniul DEZVOLTARE, Agentia Executiva pentru Educatie, Audiovizual si Cultura (EACEA) a Comisiei Europene, Bruxelles, care va explica documentatia de aplicare la schemele de finantare pe acest domeniu si va oferi exemple practice.

Seminarul va fi deschis de catre domnii OCTAVIAN STIREANU, secretar de stat in cadrul Ministerului Culturii, Cultelor si Patrimoniului National, DEMETER ANDRAS ISTVAN, consilier personal al ministrului si VLADIMIR SIMON, directorul Centrului de Consultanta pentru Programe Culturale Europene (in cadrul caruia functioneaza MEDIA Desk Romania).

VALENTINA MIU, coordonator MEDIA Desk Romania, va prezenta o imagine de ansamblu a oportunitatilor de finantare oferite de Programul MEDIA profesionistilor din domeniul audiovizualului si a rezultatelor romanesti de succes.

Trei dintre producatorii care au obtinut suport MEDIA, ADA SOLOMON (foto) – HiFilm Productions, TUDOR GIURGIU – Libra Film Production si LUCIAN GEORGESCU – Generic Audiovizual, va vor prezenta proiectele castigatoare.
  
asdasd