Vino la TIFF si invata cum sa faci filme

Miercuri, 6 Mai 2009, Categoria: Festival

Vino la TIFF si invata cum sa faci filme Inscrierile pentru cea de-a 7-a editie a workshopului de film LET'S GO DIGITAL au intrat in linie dreapta. Tinerii care doresc sa participe mai au la dispozitie doar 10 zile pentru a intra in vizorul trainerilor LGD si supusi selectiei. Aceiasi traineri urmeaza sa ii instruiasca pe parcursul Festivalului International de Film TRANSILVANIA, care se desfasoara in acest an intre 27 mai si 7 iunie 2009.

Cei aflati la prima participare vor trimite

- o scrisoare de motivatie de maxim o pagina, in care sa specifice motivele pentru care vor sa participe la LGD

- un scenariu de spot video de 30 de secunde ce are ca scop promovarea workshopului LET’S GO DIGITAL!

- un cv cu o fotografie atasata

- orice tip de material audio-vizual pe care l-au realizat in orice fel de conditii (video, audio, fotografie, site, desene, montaj power-point etc.) care sa le demonstreze creativitatea



Cei care participa pentru a 2-a oara la LET’S GO DIGITAL vor trimite:

- un cv cu o fotografie atasata

- un film de scurt metraj realizat de ei de la terminarea workshopului si pana in prezent – orice subiect, orice format, orice gen cinematografic.

Materialele se pot trimite pe mail la adresa lgd@tiff.ro sau prin posta pe adresa

LET’S GO DIGITAL! Strada Popa Soare nr 52, Sector 2, Bucuresti. Toate materialele trebuie sa ajunga la organizatori pana la data data de 15 mai 2009.

LET'S GO DIGITAL este realizat cu ajutorul Centrului National al Cinematografiei si al UPC, si sustinut media de Cinefan.ro.
  
asdasd