Let's Go Digital! - la Festivalul International de Film de la Sofia

Vineri, 12 Martie 2010, Categoria: Noutati

Let's Go Digital! - la Festivalul International de Film de la Sofia Filmul Stein'Alaiv, realizat in cadrul celei de-a 7-a editii a atelierului de film Let’s Go Digital!, a fost selectat la Festivalul de Film International de la Sofia (5-25 martie), in programul de scurt-metraje intitulat Operation Cinema.

Scris, regizat si montat in 10 zile de o tanara si talentata echipa alcatuita din Adrian Ardelean (Arad), Sergiu Zorger (Cluj-Napoca) si Mihai Nanu (Brasov), Stein’ Alaiv participa in programul de scurt-metraje al Festivalului de la Sofia alaturi de alte 5 productii provenind din Bulgaria, Germania si Bosnia-Hertegovina.

Let’s Go Digital! este un workshop adresat tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, din toata tara, pasionati de film, fotografie, editare video si a devenit deja o traditie de succes a Festivalului International de Film Transilvania care il gazduieste din iunie 2005. Timp de 10 zile participantii la proiect vor lua contact cu lumea filmului din interior, parcurgand intensiv toate etapele realizarii unui film si vor avea acces la aparatura profesionala sub indrumarea unor profesionisti din cinematografia romana.

Cea de-a opta editie Let's Go Digital! se desfasoara intre 28 mai si 6 iunie la Cluj si este organizata de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc si Asociatia Culturala Control N, cu sprijinul UPC.

Pentru vizualizarea regulamentului si inscriere, va rugam accesati: http://www.tiff.ro/regulament/18.
  
asdasd