Vezi cate un film de Craciun in fiecare zi de la ora 15:00

Luni, 3 Decembrie 2012, Categoria: Noutati

Vezi cate un film de Craciun in fiecare zi de la ora 15:00 Ultima luna a anului este plina de cadouri pentru intreaga familie pentru ca, de luni, 3 decembrie 2012, poti urmari in fiecare zi, la Diva Universal, la ora 15:00, cate un film dedicat Craciunului.

Regalul de Sarbatori incepe cu pelicula Craciunul se suspenda ("Cancel Christmas", Canada, 2010), avandu-l in rolul principal pe Judd Nelson. Cum pana la Craciun a mai ramas doar o luna, Mos Craciun trebuie sa plece in misiune sub acoperire si sa schimbe comportamentul a doi baieti egoisti.

In Spiritul Craciunului ("Mistletoe Over Manhattan", drama, 2011), Doamna Craciun (Tedde Moore) preia controlul. incercand sa reaprinda in sufletul sotului ei spiritul tot mai palid al Craciunului, ea ii propune o vizita intr-un loc unde magia festivitatilor ramane nota dominanta: New York City. Din distributie face parte si Tricia Helfer, cunoscuta pentru rolul sau din "Battlestar Galactica".

Craciunul cu C mare (“Christmas with a Capital C”, SUA, 2011) ii are in distributie pe Ted McGinley, Daniel Baldwin si Nancy Stafford. Un avocat de la oras se intoarce in oraselul lui natal, Trapper Falls, din Alaska, unde descopera ca de Sarbatori are probleme cu localnicii.

Noelle este o drama din 2007, in regia lui David Wall, cu David Wall, Sean Patrick Brennan si Kerry Wall, despre un preot catolic care soseste intr-un sat inainte de Craciun, dar vizita nu decurge conform planurilor lui.

Procesul lui Mos Craciun ("The Case for Christmas", SUA, 2011) este o abordare reactualizata a clasicei povesti din "Miracolul de pe Strada 34", aducandu-l pe fostul Superman, Dean Cain, in rolul unui avocat siguratic care ajunge sa il apere in instanta pe insusi Mos Craciun. Regia este semnata de Timothy Bond, iar din distributie fac parte Dean Cain, Rachel Blanchard si George Buza.

In Primul nostru Craciun (“Our First Christmas”, SUA, 2008) sarbatorile nu mai sunt deloc fericite atunci cand doua cupluri recent casatorite refuza sa renunte la traditiile lor personale de demult. Din distributie: Julie Warner, Steven Eckholdt si Maxim Knight.

Scrisori catre Mos Craciun (“Christmas Mail”, SUA, 2010) este o comedie romantica in regia lui John Murlowski, cu Ashley Scott, A.J. Buckley, Rolonda Watts si Vanessa Lee Evigan. Un postas dezamagit este cucerit de o femeie misterioasa, care lucreaza la posta si raspunde la scrisorile lui Mos Craciun.
  
asdasd