Un film Simplu

Miercuri, 1 Aprilie 2009, Categoria: Diverse

Un film Simplu Ne plac! Sunt tineri, energici, carismatici si intotdeauna pusi pe cantat!

Smiley, CRBL, Omul Negru, Piticu si Francezu au ajuns pe platourile de filmare in calitate de actori, in primul film cu si despre ei – Un film simplu, din 11 aprilie pe DVD.

Produs de MediaProPictures si distribuit de Pro Video, Un film simplu se va lansa pe DVD in cadrul unui eveniment, care va avea loc la Centrul Comercial Feeria, din Baneasa, sambata, 11 aprilie, incepand cu ora 15:00.

Fanii trupei Simplu sunt asteptati la un mega concert, deschis de Maruta, la care vor canta atat trupa Simplu, cat si Alex si Connect-R si de unde vor putea obtine autografe direct pe DVD.

Scenariul filmului porneste de la o premisa reala: zvonurile cu privire la o posibila despartire a trupei Simplu, iar albumul solo al lui Smiley a fost inteles de multi ca o confirmare a acestor temeri.

Ne-am obisnuit deja sa o vedem pe Laura Cosoi alaturi de Smiley in viata reala. Cei doi au fost impreuna si pe platourile de filmare, interpetand, cu mare usurinta, rolurile a doi indragostiti, nedespartiti. Personajul Laurei Cosoi, Mia, este o impatimita a curselor de masini, care intamplator ajunge sa concurenze cu Smiley in cea mai importanta cursa de masini tunate a anului.

In film ii veti putea regasi si pe Razvan Fodor, Catalin Maruta, Iulian Moga, Don Baxter si altii. Va lasam insa sa descoperiti personajele interpretate de acestia.

"Un film simplu", o comedie romantica, care ne aminteste ca viata ar fi simpla si frumoasa, daca nu am complica-o noi. DVD-ul va fi disponibil din 11 aprilie, in marile centre comerciale si magazinele de specialitate din toata tara, la un pret recomandat de 39,9 Ron.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul www.provideo.ro, precum si pe unfilmsimplu.ro/blog.
  
asdasd