Ultimele zile pentru inscrierea in preselectia pentru Filmul de Piatra 3.0

Joi, 24 Noiembrie 2011, Categoria: Festival

Ultimele zile pentru inscrierea in preselectia pentru Filmul de Piatra 3.0 Editia "3.0" a festivalului va avea loc la Piatra Neamt intre 5 si 8 ianuarie 2012. inscrierile pentru preselectie se fac pana pe 30 noiembrie.

Pe 25 si 26 noiembrie Filmul de Piatra este prezent la Cluj si Timisoara cu doua evenimente speciale.

Daca ai facut un scurtmetraj, fie el un film de fictiune, de animatie, documentar, experimental sau chiar videoclip, si indiferent daca esti cineast profesionist, student sau amator, mai ai o saptamana sa te inscrii in preselectia Filmul de Piatra.

Incepand cu aceasta editie, festivalul de la Piatra Neamt devine singurul festival din Romania cu o sectiune speciala dedicata sporturilor extreme.

Toti autorii filmelor selectionate vor fi invitati la festival, unde se vor bucura atat deĀ  numeroase si diverse programe de scurtmetraje, alcatuite impreuna cu importante festivaluri partenere, cat si de numeroase activitati de networking, de la clasicele workshop-uri, petreceri si concerte pana la evenimente pe partia de schi si sauna party...

Cele mai bune filme vor fi recompensate de catre Institutul Cultural Roman cu premii in bani totalizand aproape 5000 de euro, la care se adauga premii si mentiuni in produse, de la partenerii festivalului.
  
asdasd