S-au pus in vanzare abonamentele pentru NexT!

Vineri, 12 Martie 2010, Categoria: Noutati

S-au pus in vanzare abonamentele pentru NexT! In premiera pentru Festivalul International de Film NexT, biletele pentru cea de-a patra editie s-au pus in vanzare prin agentia TicketFan. Astfel, publicul NexT va avea ocazia sa isi procure din timp abonamente pentru proiectiile din festival, in perioada de pre-sale care se desfasoara exclusiv in reteaua TicketFan si online pana pe 12 aprilie.

Anul acesta, fanii NexT vor putea achizitiona din reteaua TicketFan (magazinele Flanco) si online (de pe www.ticketfan.ro), inainte de inceperea festivalului, doua tipuri de permise de intrare, la un pret mai avantajos decat cel al biletelor individuale: abonamentul de 10 proiectii (80 de lei), care permite 10 intrari la Cinema Scala si Cinemateca Eforie, fie ca este vorba despre proiectii separate, fie ca el este impartit de mai multi prieteni care vin impreuna la filme, si Festival Pass-ul (150 de lei), care permite accesul nelimitat la toate proiectiile din cadrul Festivalului International de Film NexT. Aceste abonamente vor putea fi achizitionate pana cel tarziu luni, 12 aprilie, inclusiv. Incepand din prima zi a festivalului – marti, 13 aprilie 2010 – singurele tipuri de bilete disponibile, care vor putea fi cumparate exclusiv de la casele de bilete ale Cinema Scala si ale Cinematecii Eforie, sunt biletele pentru proiectii individuale, la pretul de 10 lei pentru o proiectie. Exceptie face programul NexT Kids, programat sambata, 17 aprilie, la ora 11:00, la Cinema Scala, pentru care intrarea generala este de 5 lei. Abonamentele de 10 proiectii si Festival Pass-urile nu vor mai putea fi achizitionate dupa data de 12 aprilie, asadar cei care planuiesc sa participe la zile intregi de proiectii NexT trebuie sa isi procure din timp abonamente pentru a putea beneficia de preturile speciale din perioada de pre-sale.

Si anul acesta, peste 100 de filme vor fi aduse in fata spectatorilor NexT, marea majoritate fiind proiectate in premiera in Romania. In competitie, 26 de filme de scurt si mediu metraj din 17 tari se vor intrece pentru Trofeul NexT. Printre sectiunile din afara competitiei, devenite deja traditionale: Semaine de la critique, Festival Friends, Festival Cities, sau Countries in Focus, Cristi & Otto, NexT are in program si doua noutati: Next Short Matters Tour prezentat de Academia Europeana de Film si programul pentru copii NexT Kids. Programul complet al festivalului va fi disponibil pana pe data de 25 martie pe site-ul oficial al festivalului.

Cea de-a patra editie a Festivalului International de Film NexT are loc in perioada 13-18 aprilie 2010 la Cinema Scala, Cinemateca Eforie si mansarda Carturesti Verona din Bucuresti. NexT este o initiativa a Societatii Culturale NexT, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei.
  
asdasd