California Dreamin' Poster Competition

Marti, 23 Februarie 2010, Categoria: Noutati

California Dreamin' Poster Competition California Dreamin' Poster Competition este propunerea pe care o face NexT celor pasionati de grafica si editare foto. Provocarea consta in realizarea unui afis alternativ, inovator si original, pentru lung metrajul regizat de Cristian Nemescu, California Dreamin' (Nesfarsit). Doritorii se pot inscrie in concurs pana pe 7 martie 2010, inclusiv, completand formularul de inscriere, disponibil pe site-ul www.nextproject.ro, si expediindu-l pe adresa concurs@nextproject.ro (mentionand in subiectul mesajului: "Poster competition").

NexT le va pune tuturor la dispozitie materialele care ii vor ajuta in realizarea posterului: fotografii din film si de la filmare, precum si textul care trebuie sa apara pe orice afis de film. Dupa 1 aprilie, toate afisele inscrise in concurs vor fi postate pe site-ul oficial al festivalului, unde vor putea fi apreciate, comparate si votate de spectatorii NexT. Primele 5 cele mai votate afise intra in "finala" California Dreamin' Poster Competition: ele vor fi expuse pe toata perioada festivalului (13-18 aprilie 2010) in foaierul cinematografului Scala, unde publicul va alege posterul care ii va aduce autorului Premiul Poster Competition, inmanat in cadrul Galei de inchidere a festivalului, de pe 17 aprilie. Castigatorul va pleca acasa cu un Iriver Story Reader oferit de Iriver si Skin Media.

E-Readerul Iriver Story este o adevarata biblioteca de buzunar, un gadget inteligent, destinat tuturor celor care iubesc cartile, dar au tot mai putin timp sa le citeasca. Ecranul E-Ink, functia de MP3 sau cea de reportofon, sunt doar cateva dintre atractiile acestui produs. In plus, pentru a-i spori si mai mult valoarea, Skin Media il ofera impreuna cu un card SD pe care sunt salvate 101 carti romanesti.




  
asdasd