Robert de Niro va primi premiul Golden Globe pentru intreaga cariera

Miercuri, 10 Noiembrie 2010, Categoria: Premii

Robert de Niro va primi premiul Golden Globe pentru intreaga cariera Dublul castigator al premiului Oscar Robert De Niro isi va adauga in curand un nou trofeu in palmares, trofeul Golden Globe pentru 40 de ani de cariera.

Actorul care a excelat in Soferul de taxi si, mai recentul Un socru de cosmar va primi acest premiu cu ocazia decernarii premiilor Golden Globes pe 16 ianuarie 2011 alaturandu-se astfel unei serii de alti mari actori si/sau regizori a caror cariera a fost incununata de acest premiu: Al Pacino; Barbra Streisand si Anthony Hopkins.

Robert De Niro, acum in varsta de 67 de ani, a jucat in mai mult de 70 de filme de-a lungul carierei sale care a inceput in 1968.

Actorul a castigat Oscarul pentru interpretarea tanarului Vito Corleone din Nasul partea II si pentru rolul boxerului Jake LaMotta in Taurul furios Raging Bull.

Taciturnul actor si-a surprins in ultima vreme fanii jucand in seria de filme ”Meet the parents” a carei a treia parte, filmul ”Little Fockers” se afla in faza de productie.
  
asdasd