De Niro si Scorsese - din nou alaturi

Joi, 2 Octombrie 2008, Categoria: Noutati

De Niro si Scorsese - din nou alaturi Robert De Niro si Martin Scorsese vor lucra din nou impreuna la drama "I Heard You Paint Houses", despre asasinul care se crede ca l-a lichidat pe liderul sindical Jimmy Hoffa. De Niro va avea rolul principal, cel al asasinului profesionist al mafiei Frank "Irlandezul" Sheeran, iar filmul este o adaptare dupa cartea lui Charles Brandt.

Brandt, care s-a imprietenit cu Sheeran la scurt timp inainte de moartea acestuia din 2003, sustine ca "Irlandezul" i-ar fi marturisit ca l-a ucis si dezmembrat pe Hoffa la ordinele sefului mafiot Russell Bufalino.

Cartea va fi adaptata pentru marele ecran de catre Steven Zaillian, scenaristul de la Lista lui Schindler si Gangster american, iar pelicula va fi cea de-a noua care ii aduce laolalta pe Scorsese si De Niro, dupa Crimele din Mica Italie, Soferul de taxi, New York New York, Taurul furios, Regele comediei, Baieti buni, Promontoriul groazei si Casino. Titlul sau face referire la jargonul mafiot legat de locul de desfasurare al unor crime sangeroase.
  
asdasd