Distributie bogata pentru noul film al lui Mel Gibson

Vineri, 15 August 2008, Categoria: Noutati

Distributie bogata pentru noul film al lui Mel Gibson Danny Huston, Shawn Roberts si Bojana Novakovic vor juca alaturi de Mel Gibson in thrillerul "Edge of Darkness". Filmul prezinta povestea unui politist (Gibson) a carui fiica (Novakovic) este omorata pe treptele casei natale. In dorinta de a pedepsi faptasii, politistul se implica in investigarea crimei si descopera un intreg lant de coruptie care a provocat moartea fetei. Huston va interpreta rolul unui om de afaceri necinstit iar Roberts va fi prietenul indurerat al tinerei.

Robert De Niro face si el parte din distributie, in rolul unui agent CIA.

"Edge of Darkness" va fi regizat de Martin Campbell pentru Warner Bros. iar scenariul este semnat de William Monahan si Andrew Bovell.

Danny Huston tocmai a terminat de filmat "X-Man Origins: Wolverine", si va putea fi vazut in curand in "How to Lose Friends & Alienate People".

Novakovic va aparea in "Drag Me to Hell" si alaturi de Will Smith in "Seven Pounds" iar in ceea ce-l priveste pe Roberts, acesta tocmai a finalizat proiectul "I Love You, Beth Cooper" in care are rolul principal.
  
asdasd