Milla Jovovich il seduce pe De Niro

Marti, 19 Mai 2009, Categoria: Noutati

Milla Jovovich il seduce pe De Niro Conform Variety, Milla Jovovich va juca alaturi de Robert de Niro si Edward Norton in thrillerul psihologic "Stone", care va fi regizat de John Curran.

Proiectul este produs de nou formata companie Mimran Schur Pictures si a fost reprezentat la festivalul de film de la Cannes de compania Nu Image.

Jovovich va interpreta rolul sotiei unui piroman condamnat la inchisoare (Edward Norton). Vrand cu disperare sa fie eliberat pe cautiune, Norton o convinge pe Jovovich sa aiba o aventura cu ofiterul de politie care il supravegheaza (Robert De Niro), prinzandu-l intr-o serie de jocuri psihologice mortale. Scenariul a fost scris de Angus MacLachlan iar filmarile vor incepe luna aceasta in Michigan.

Holly Wiersma, Jordan Schur si David Mimran sunt producatori. Producatorii executivi vor fi Danny Dimbort, Trevor Short, Avi Lerner si Rene Besson, de la Nu Image/Millennium.

In viitorul apropiat, Jovovich va putea fi vazuta in "The Perfect Getaway", finantat de Rogue Pictures, si in pelicula studiourilor Universal, "The Fourth Kind".
  
asdasd