Queer Shorts la Centrul Ceh

Luni, 17 Mai 2010, Categoria: Noutati

Queer Shorts la Centrul Ceh Din 2004, Asociatia ACCEPT organizeaza in fiecare an GayFest - un festival de sarbatorire si recunoasere a diversitatii. Astazi la Centrul Ceh, in cadrul evenimentului DOCUMENTARY MONDAYS, sunteti invitati la un calup de scurt-metraje selectionate din festivalul Mezipatra - Czech Queer Film Festival.

MEZIPATRA este un festival de film specializat prezentand filme pe teme dedicate persoanelor gay, lesbiene, bisexuale si transgenders. Mezipatra a fost infiintat in 2000 in Brno si de atunci s-a extins in Praga si in alte orase din Cehia. Filmele care intra in competitie la festival vor rivaliza pentru trei premii. Pe langa film, Mezipatra mai prezinta si o diversitate de evenimente in afara programului: petreceri, expozitii, concerte, spectacole, lecturi, dezbateri si conferinte.

Asadar de la ora 18:00 avem Short Shorts la Centrul Ceh: Amsterdam Diary (9 min), Dykes don’t wear high heels (7min), The Mindbender (5 min), Sometime somebody (10 min), Reunion (4 min), The Hope (20 min), The Wedding Dress (14 min), Roma Boys (30 min).

GAY FEST este expresia miscarii pentru drepturi civile a persoanelor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali si transgender), o manifestare care combina activismul politic (mars, dezbateri) cu activismul cultural (spectacole de teatru, proiectii de filme, expozitii).
  
asdasd