Pe 1 aprilie, ARTA 007 preia Controlul!

Miercuri, 31 Martie 2010, Categoria: Noutati

Pe 1 aprilie, ARTA 007 preia Controlul! Joi, 1 aprilie, de la ora 19:00, Editura IBU Publishing lanseaza in Club Control o noua colectie dedicata cartii de film. ARTA 007 se va adresa, prin seriile sale specializate, tuturor categoriilor de cititori-spectatori.

Primele doua carti, care vor fi lansate joi in Control, fac parte din "Filmul pentru toti", o serie caracterizata prin accesibilitatea lucrarilor aparute – semnate, insa, de experti in domeniu. Aceste titluri sunt "Noul Val Francez", de Michel Marie (cunoscut critic, istoric si profesor de cinema) si "Filmul japonez", de Max Tessier (critic si istoric specializat in cinematografia nipona).

La lansare vor vorbi criticii de film Cristina Corciovescu (coordonatoarea stiintifica a colectiei ARTA 007), Magda Mihailescu (prefatatoarea volumului "Noul Val Francez") si Magdalena Stanciu (traducatoarea volumului "Filmul japonez" si realizatoarea emisiunii "Cinema Dreaming" de pe TVR Cultural). Pe parcursul evenimentului, in club vor fi proiectate secvente din cateva filme importante abordate in cele doua carti.

Dupa lansare, publicul este invitat sa ramana si la "Sound Art Party", deoarece muzica, aleasa de membrii trupei The Amsterdams, va contine si piese de pe soundtrack-uri celebre. Asa ca 1 aprilie va aduce seara filmului in Club Control!
  
asdasd