O noua productie marca Michael Moore

Joi, 18 Iunie 2009, Categoria: Diverse

O noua productie marca Michael Moore Documentarul, al carui titlu nu a fost inca stabilit, isi propune sa prezinte intr-o maniera originala, comica si provocatoare criza financiara globala si economia SUA in timpul perioadei de tranzitie de la Administratia Bush la cea a lui Barack Obama.

" Filmul nu este o lectie de economie, ci mai degraba un film despre vampiri. In loc sa se hraneasca cu sange, personajele principale se hranesc cu bani. Si par a nu se satura niciodata", a declarat regizorul Michael Moore, referindu-se la presedintii marilor corporatii americane.



Data lansarii mondiale a documentarului este programata pentru 2 octombrie. In Romania, filmul va fi lansat de Transilvania Film in toamna acestui an, dar pana atunci puteti vedea teaser-ul aici.

Michael Moore este unul dintre cei mai cunoscuti si controversati regizori din America, renumit in special pentru productiile Bowling for Columbine, Sicko si Fahrenheit 9/11. Acesta din urma, lansat inainte de alegerile din 2004 a avut incasari de 119 milioane de dolari.
  
asdasd