Michael Moore militeaza pentru prezenta la vot

Miercuri, 24 Septembrie 2008, Categoria: Noutati

Michael Moore militeaza pentru prezenta la vot Michael Moore si-a lansat gratuit pe internet ultimul documentar, "Slacker Uprising", un film ce urmareste turneul lui Moore prin mai multe state americane in timpul alegerilor din 2004 si care are ca scop incurajarea tinerilor de a merge la vot - si, preferabil, de a vota cu democratii.

Realizatorul blockbusterului "Fahrenheit 9/11" a declarat ca dorea sa le faca "un cadou" fanilor sai, si ca prezentul documentar este "un tribut tinerilor alegatori care vor salva natiunea americana de inca 4 ani de guvernare republicana".

Moore si-a incurajat fanii sa descarce filmul, sa-l trimita prin e-mail si sa-l impartaseasca cu toti prietenii lor, sau sa-l proiecteze in scoli, colegii si centre comunitare, adaugand ca nu asteapta niciun venit de pe urma acestor actiuni. La lansare el a organizat o sesiune de chat de circa o ora cu sustinatorii sai, declarand ca iTunes si Amazon.com au contribuit la gestul lui cu oferte gratuite de streaming si servicii de download.
  
asdasd