Jackman - cel mai sexy barbat in viata

Joi, 20 Noiembrie 2008, Categoria: Noutati

Jackman - cel mai sexy barbat in viata Hugh Jackman a fost desemnat "cel mai sexy barbat in viata" pe 2008 de catre revista americana People, alaturandu-se astfel unor vedete "fierbinti" precum Matt Damon, Brad Pitt sau George Clooney, castigatori in anii precedenti.

Elizabeth Sporkin, editor-sef al revistei People, spune despre australianul in varsta de 40 de ani ca este un barbat "modest, romantic, minunat, starul momentului". Un star care stie sa cante, sa danseze, si sa manuiasca de minune o arma.

Revista si-a argumentat alegerea prin faptul ca Jackman este capabil sa infrunte cei mai puternici eroi hollywoodieni in filmele de actiune, sa ii cante balade romantice sotiei sale, Deborra-Lee-Furness (cu care este casatorit de 12 ani), sa prepare clatite la micul dejun pentru cei doi copii ai sai, Oscar si Ava, si sa munceasca serios in sala de sport, unde isi mentine conditia fizica de invidiat.

Daniel Craig, starul din ultimele filme cu James Bond, s-a clasat pe locul doi in topul People, dupa ce a cucerit spectatoarele cu torsul sau musculos si ochii albastru-otelit.
  
asdasd