Hugh Jackman si Anne Hathaway - din nou impreuna, intr-un muzical scris de Mika

Marti, 4 August 2009, Categoria: Noutati

Hugh Jackman si Anne Hathaway - din nou impreuna, intr-un muzical scris de Mika Cei de la Twentieth Century Fox l-au distribuit pe Hugh Jackman in rolul principal din "The Greatest Showman on Earth", un muzical contemporan scris de Jenny Bicks ("Sex and the City") avand la baza povestea shoman-ului american P.T. Barnum.

Jackman il va interpreta pe entertainer-ul devenit celebru pentru farsele jucate publicului credul, fondator al circului care l-a facut celebru, Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus. Filmul va urmari si povestea de dragoste infiripata intre Barnum si cantareata Jenny Lind, cea supranumita "Privighetoarea Suedeza". Se pare ca rolul lui Lind ii va fi incredintat lui Anne Hathaway, cea care si-a demonstrat calitatile vocale alaturi de Jackman pe scena Oscarurilor din acest an.

Pelicula va avea o coloana sonora moderna, iar studiourile negociaza cu Mika (artistul britanic nominalizat la premiile Grammy cu albumul sau de debut, "Life in cartoon motion") pentru a scrie muzica si versurile.
  
asdasd