Hugh Jackman - in ring cu robotii

Miercuri, 25 Noiembrie 2009, Categoria: Noutati

Hugh Jackman - in ring cu robotii Steven Spielberg si Stacey Snider, directorii de la DreamWorks, au dat unda verde proiectului "Real Steel", o poveste SF cu androizi care il va avea in rolul principal pe Hugh Jackman.

Filmul va fi regizat de Shawn Levy, iar tema ii este una foarte draga lui Spielberg, care a explorat motivul robotilor cu trasaturi umane in mai multe productii, de la "A.I.: Artificial Intelligence" (pe care l-a si regizat) pana la "Transformers" sau "Eagle Eye" (pe care le-a coordonat in calitate de producator si manager al companiei DreamWorks).

Bazat pe o povestire de Richard Matheson, cu un scenariu adaptat de John Gatins, "Real Steel" va avea un buget de 80 milioane de dolari - o nimica toata fata de sumele investite in "Avatar" sau "Transformers".

Povestea filmului are in centru un boxer care e nevoit sa se reinventeze atunci cand luptatorii umani sunt inlocuiti de roboti. Jackman va interpreta rolul unui promoter de box, fost luptator in ring la randul sau, care descopera un robot talentat si il ajuta sa ajunga pe culmile gloriei - un fir narativ asemanator cu cel din "Rocky", insa avand ca protagonist un umanoid metalic.

Filmarile sunt programate sa inceapa in iunie 2010, si inca nu s-a stabilit o data pentru lansarea in cinematografe.
  
asdasd