Hugh Jackman va bantui prin Ghostopolis

Marti, 5 Mai 2009, Categoria: Noutati

Hugh Jackman va bantui prin Ghostopolis Hugh Jackman trece de la mutanti la fantome: starul din "X-Men Origins: Wolverine" va juca intr-un nou film, "Ghostopolis", bazat pe romanul de benzi desenate scris de Doug TenNapel si produs de Disney. Jackman este si producatorul acestui film prin intermediul casei sale de productie, Seed Prods., alaturi de Gotham Group.

Povestea este centrata pe un barbat care lucreaza pentru agentia guvernamentala Supernatural Immigration Task Force. Slujba sa este sa trimita inapoi in Ghostpolis fantomele care au scapat pe Pamant. Cand un baiat viu este trimis din greseala in partea cealalta, agentul face echipa cu o femeie fantoma (o fost iubita) pentru a-l aduce inapoi.

Niciun director sau scenarist nu a fost desemnat pana in prezent. Casey Wolfe va fi superviza productia din partea celor de la Disney.

Romanele grafice ale lui TenNapel sunt la mare cautare pentru a fi adaptate in proiecte cinematografice, aproape toate dintre ele fiind deja achizitionate de diferite studiouri de film. Povestea sa despre dinozauri,"Tommysaurus Rex" a fost cumparata de studiourile Universal, "Creature Tech" a ajuns la New Regency, iar "Monster Zoo" la Paramount.

Compania Seed Prods pe care Jackman o conduce impreuna cu sotia sa, Deborra-Lee Furness si cu John Palermo are ca proiecte in viitorul apropiat transformarea in filme a mai multor romane de benzi desenate, printre care si o adaptare la "Nowhere Man", carte ale carei drepturi de autor sunt detinute de compania Virgin Comics.
  
asdasd