IPIFF 2008 la start

Luni, 14 Iulie 2008, Categoria: Noutati

IPIFF 2008 la start A inceput la Constanta cea de-a treia editie a Festivalului International al Producatorilor de Film Independenti. Acesta se va desfasura in perioada 14-20 iulie 2008 in patru locatii: Cityplex, Arenele Tomis, Teatrul de Stat Constanta si un cinematograf amenajat pe plaja in statiunea Mamaia.

Festivalul este structurat pe mai multe sectiuni dupa cum urmeaza:

Sectiunea 1: COMPETITIE:

a. Competitia de lung metraj

Sectiune competitiva dedicata filmelor romanesti si straine care au rulat in Romania intre iulie 2007 si iulie 2008 (lung metraj de fictiune si documentar)

b. Competitia de scurt metraj

Sectiune competitiva dedicata productiilor de filme de scurt metraj , distribuite in tara de origine, dupa data de 1 ianuarie 2007 (fictiune si documentar).

c. Competitia dedicata productiilor de televiziune

Sectiune competitiva dedicata filmelor romanesti productii de televiziune de scurt metraj - fictiune, documentar si reportaj care au rulat in Romania in ultimii 5 ani (fictiune, documentar, reportaj)

d. Competitia dedicata Scolilor de Film si TV

Sectiune competitiva, deschisa studentilor si absolventilor 2008 din scolile de film si TV din tara si strainatate.

Sectiunea 2: PANORAMA FILMULUI ROMANESC (Galele Filmului Romanesc):

Sectiune necompetitiva dedicata tuturor productiilor de film - lung metraj - romanesti, care au vazut lumina ecranului intre iulie 2007 - iulie 2008.

Sectiunea 3: AVANPREMIERE:

a. Avanpremiere filme de lung metraj straine

b. Avanpremiere filme de lung metraj romanesti

Mai multe detalii despre evenimentele programate si filmele selectate puteti gasi pe pagina oficiala a festivalului, http://www.ipiff.ro .
  
asdasd