Intra in culisele vietilor celor bogati si faimosi cu noul serial Scandal

Miercuri, 9 Mai 2012, Categoria: Recomandari TV

Intra in culisele vietilor celor bogati si faimosi cu noul serial Scandal Oricine are un secret…iar Olivia Pope are ca obiectiv apararea si protejarea imaginii publice a elitei americane incercand sa le pastreze secretele in culise. Aflati cum reuseste aceasta sa fie si respectata si temuta in acelasi timp in acest nou serial plin de intrigi. Scandal, sezonul 1 este difuzat in exclusivitate la Universal channel incepand cu data de 8 mai, in fiecare marti, de la ora 22:00.

Realizat de aceiasi producatori ai serialelor Anatomiei lui Grey si Clinica, Scandal are ca subiect intrigile si actiunile de culise intreprinse de Olivia Pope, de profesie manager de imagine si gestionar de top al crizelor. Acest serial, avand o abordare complet noua si provocatoare, urmareste povestea Oliviei si a echipei sale de profesionsti, care incearca sa apere reputatia clientilor in ciuda tuturor posibilelor consecinte. Dar nu numai clientii sunt cei care incearca sa-si ascunda secretele.

Odata cu evolutia intrigii, atat presedintele Statelor Unite, Fitzgerald Grant, fostul sef al Oliviei, cat si seful personalului sau, vor fi mereu cu ochii pe miscarile Oliviei.

"Scandal" ii are in distributie pe: Kerry Washington ("Ray") in rolul Oliviei Pope, Henry Ian Cusick ("Lost") in rolul lui Stephen Finch, Columbus Short ("Stomp the Yard") in rolul lui Harrison Wright, Guillermo Diaz ("Half-Baked") in rolul lui Huck, Darby Stanchfield in rolul lui Abby Whelan, Katie Lowes in rolul lui Quinn Perkins, Tony Goldwyn ("Ghost") in rolul lui President Fitzgerald Grant si Jeff Perry (Anatomia lui Grey) in rolul lui Cyrus.

Scenariul serialului Scandal a fost scris de Shonda Rhimes ("Anatomia lui Grey”, "Clinica"). Rhimes si Betsy Beers ("Anatomia lui Grey”, "Clinica") sunt producatori executivi si Judy Smith este producator co-executiv. Regia este semnata de Paul McGuigan. "Scandal" este produs in 2012 de studiourile ABC Studios.
  
asdasd