Incepe un nou sezon din serialul Sotia perfecta

Miercuri, 22 Februarie 2012, Categoria: Noutati

Incepe un nou sezon din serialul Sotia perfecta Julianna Margulies, castigatoarea a doua premii Globul de Aur si SAG Awards si nominalizata la Primetime Emmy, pentru rolul din Sotia perfecta, se intoarce in sezonul 3 al serialului. Un nou sezon plin de surprize si rasturnari de situatie, care va surprinde telespectatorii prin transformarea spectaculoasa a personajului principal, Alicia Florrick!

Sotia perfecta, sezonul 3 are premiera pe 4 martie, la Diva Universal si se difuzeaza in fiecare duminica de la 21:00!

In sezoanele anterioare din Sotia perfecta, telespectatorii au putut-o urmari pe Alicia Florick (Julianna Marguelis) in rolul unei sotii si mame care isi asuma cu mult curaj intreaga responsabilitate pentru familia sa si reintra in campul muncii dupa ce scandalul sexual si de coruptie politica al sotului ei il trimite in spatele gratiilor.

Trecand peste tradarea si umilinta publica cauzata de sotul ei, Peter (Chris Noth), Alicia Florrick isi urmeaza cariera sa de avocat al apararii. Ca asociat junior la o prestigioasa firma de avocatura din Chicago, aceasta i se alatura vechiului ei prieten, fost coleg de scoala si partener, Will Gardner (Josh Charles), cu care impartaseste sentimente profunde de simpatie.

Celalalt partener al firmei, Diane Lockhart (Christine Baranski), apreciaza munca Aliciei – si relatiile ei. Diane si Will decid sa o rasplateasca pe Alicia oferindu-i un post de asociat cu norma intreaga, in defavoarea lui Cary Agos (Matt Czuchry) care, mai tarziu, accepta un post in cadrul biroului Procurorului General.

Purtand intreaga responsabilitate pentru familia sa, Alicia se imparte intre viata profesionala si cea personala, incercand sa asigure un camin stabil copiilor ei, Zach, in varsta de 15 ani si Grace, in varsta de 14 ani.

La finalul dramatic al sezonului 2, Peter este achitat si reuseste sa fie reales cu ajutorul consultantului sau de imagine Eli Gold (Alan Cumming).

Insa casnicia Aliciei si a lui Peter se destrama cand aceasta afla ca barbatul s-a culcat cu Kalinda (Archie Panjabi), anchetatoarea interna misterioasa a firmei care a devenit prietena si confidenta Aliciei.

In sezonul 3 vom afla daca prietenia dintre Alicia si Kalinda se destrama definitiv sau legatura dintre cele doua prietene este suficient de puternica incat sa aiba grija in continuare una de cealalta. De asemenea, vom vedea cum evolueaza si relatia de dragoste dintre Alicia si Will.

Acum separata de sotul ei, Alicia isi poate permite, in cele din urma, sa cedeze sentimentelor ei pentru Will.

in afara de legaturile complexe dintre personaje, sezonul 3 aduce si noi cazuri incitante, prin care Alicia Florick se face remarcata in sala de judecata.

La premiera noului sezon, Alicia trebuie sa lase deoparte problemele din viata personala pentru a apara un musulman acuzat ca si-a omorat colegul de clasa evreu. Urmeaza un caz de calomnie al unui cetatean britanic, o confruntare in cadrul unei medieri cu fosta iubita a lui Will, un caz in care martorul devine principalul suspect dar si un caz in care martorul cheie al Aliciei se sinucide.
  
asdasd