Heath Ledger cunoaste nemurirea alaturi de Dr. Parnassus

Marti, 19 Ianuarie 2010, Categoria: Noutati

Heath Ledger cunoaste nemurirea alaturi de Dr. Parnassus La fix un an de la tragica disparitie a lui Heath Ledger, regretatul actor va putea fi admirat pentru ultima data pe marile ecrane, odata cu premiera grandiosului film Dr. Parnassus, din 22 ianuarie, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Starplex, Cinema City (Cotroceni, Cluj, Bacau) si Odeon Cineplex (Cluj).

Cea mai recenta creatie a legendarului regizor Terry Gilliam (Monty Python and the Holy Grail, Twelve Monkeys/ Armata celor 12 maimute si Brazil), Dr. Parnassus reuneste in rolurile principale nume impresionante ale cinematografiei precum: Heath Ledger, Johnny Depp, Jude Law, Colin Farrell si Christopher Plummer.

Regizorul isi aminteste cu nostalgie despre momentul in care Heath Ledger s-a alaturat proiectului: "Intr-o zi, Heath mi-a strecurat un biletel in care ma intreba daca poate sa-l interpreteze pe Tony" declara Terry Gilliam. Tot el a mai completat: "am permis mai multe improvizatii la filmul acesta decat la orice alt film am mai facut vreodata si totul a inceput pentru ca Heath avea atat de multe idei si dialoguri revigorante si pentru ca a fost incredibil de rapid si inventiv".

O poveste fantastica, situata la limita inimaginabilului, Dr.Parnassus te invita intr-o captivanta si exploziva cursa impotriva timpului. Inzestrat de secole cu puterea de a controla imaginatia altora, Dr. Parnassus este blestemat sa pastreze un secret intunecat. Si-a castigat nemurirea facand pariuri cu diavolul, Mr. Nick, promitandu-i acestuia primul nascut. Acum fiica lui Parnassus are 16 ani si diavolul a venit sa-si ia premiul. Pentru a-l impiedica, Parnassus il provoaca pe Mr. Nick: cine seduce primul 5 suflete castiga si ia totul.

Infrunta-ti imaginatia si accepta noua provocare a celebrului regizor Terry Gilliam, Dr. Parnassus, o capodopera moderna, din 22 ianuarie in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Starplex, Cinema City (Cotroceni, Cluj, Bacau) si Odeon Cineplex (Cluj).
  
asdasd