Scene fierbinti cu Amber Heard si Johnny Depp

Joi, 5 Februarie 2009, Categoria: Noutati

Scene fierbinti cu Amber Heard si Johnny Depp Amber Heard este in negocieri pentru rolul principal feminin din "Rum Diary", o adaptare dupa romanul lui Hunter S. Thompson care il va avea drept regizor pe Bruce Robinson si in distributia careia il gasim si pe Johnny Depp.

Depp il va intepreta pe Paul Kemp, un jurnalist betiv si cam ponosit care se trezeste prins intr-un triunghi amoros in Puerto Rico, la finele anilor '50. Heard o va juca pe Chenault, iubita libertina a altui ziarist pe care il inseala cu Kemp, incercand sa-l convinga pe acesta din urma sa fuga in lume impreuna.

Rolul ei a starnit interesul mai multor actrite de top (printre care Scarlett Johansson sau Keira Knightley), dar acestea si-au exprimat ingrijorarea in ceea ce priveste numeroasele scene nud impuse de rol. Se pare ca acest "amanunt" nu a descurajat-o pe Amber, care va avea astfel ocazia sa progreseze de la rolurile minore in care a fost distribuita pana acum.

Filmarile la acest proiect vor incepe la sfarsitul lunii martie in Puerto Rico, iar productia va fi asigurata de GK Films si Infinitum Nihil (compania fondata de Johnny Depp).
  
asdasd