First Draft: Curs de scenaristica pentru incepatori

Joi, 27 August 2009, Categoria: Noutati

First Draft: Curs de scenaristica pentru incepatori Carturesti si Asociatia Culturala Control N organizeaza, in perioada 15 septembrie – 3 noiembrie 2009, workshopul de scenaristica First Draft. Aflat la a treia editie, cursul se adreseaza amatorilor si incepatorilor in domeniul scenaristicii de film si prezinta in detaliu elementele de baza in scrierea unui scenariu de scurt metraj – premisa, personaje, conflict, structura dramaturgica, dialog etc., precum si elemente de formatare si limbaj specifice scenaristicii de film.

Cursul este interactiv, fiecare dintre participanti putand sa aiba in portofoliu, la finalul celor 8 saptamani, un prim scenariu de scurt metraj. Fiecare curs dureaza doua ore si este compus din discutii si vizionari de filme. Cursul va avea loc incepand cu 15 septembrie ora 19, in fiecare marti, timp de 8 saptamani la Carturesti din strada Arthur Verona nr. 13-15 si va fi sustinut de de Ana Agopian (scenarist de film si televiziune) si Iulia Rugina (regizor de film).

Numarul maxim de participanti la curs este de 15 persoane. Cei interesati se pot inscrie la adresa info@controln.ro pana in data de cel tarziu 5 septembrie, in limita locurilor disponibile. Taxa de participare se va achita la Carturesti in data de 10 septembrie.
  
asdasd