Filmele voastre preferate - la un click distanta

Miercuri, 17 Iunie 2009, Categoria: Noutati

Filmele voastre preferate - la un click distanta Filmoteca.ro vine in intampinarea numeroaselor solicitari primite de la vizitatorii si utilizatorii inscrisi pe site vizand posibilitatea de a cumpara DVD-uri cu filmele listate: in parteneriat cu Librariile Carturesti va punem acum la dispozitie titluri de cinemateca si aparitii noi, pentru toate gusturile, de la "Moarte la Venetia" sau "Unora le place jazz-ul" pana la "Restul e tacere" ori "Matrix", de la animatii clasice precum "Cartea Junglei" sau "101 Dalmatieni" pana la "Ratatouille", "Madagascar" sau "Wall-E".

Va e dor de Toate panzele sus sau de James Bond, de Pistruiatul sau de Mica sirena? Nimic mai simplu: DVD-ul pe care il doriti se afla la doar un click distanta - folositi cu incredere butonul "Cumpara" din dreapta paginii! Veti ajunge astfel in libraria online a Carturestilor, un proiect "permanently under construction" ce se dezvolta zi de zi, cu o oferta bogata ce are avantajul afisarii stocurilor in timp real: fiecare produs contine una din etichetele "in stoc", "stoc limitat" (sub 3 produse) sau "la comanda". Acestea se modifica sistematic prin interogarea sistemului intern de gestiune a marfii.

Va asteptam asadar cu peste 200 de titluri ce pot fi achizitionate direct de la partenerii nostri, oferta ce va fi imbogatita permanent pentru a va aduce mai aproape filmele preferate.
  
asdasd