Dr. Daniel Pierce continua sa rezolve cazuri complexe in sezonul 2 al serialului Capcana Mintii

Luni, 15 Septembrie 2014, Categoria: Recomandari TV

Dr. Daniel Pierce continua sa rezolve cazuri complexe in sezonul 2 al serialului Capcana Mintii In debutul sezonului al doilea al serialului Capcana minții, care va avea premiera luni, 15 septembrie, cu doua episoade difuzate de la ora 22:00, numai la Universal Channel, agenta FBI Kate Moretti (Rachael Leigh Cook) il roaga pe Dr. Daniel Pierce (Eric McCormack) sa determine echilibrul mintal a unui barbat judecat din nou pentru crima. Dar procesul ia o turnura socanta, dupa ce Pierce face niste descoperiri care pun sub semnul intrebarii identitatea omului care a mai fost judecat si cu sase ani in urma. In paralel, Moretti e surprinsa neplacut sa descopere ca procurorul-adjunct care se ocupa de caz este Donnie Ryan (guest star-ul Scott Wolf), sotul ei, de care este aproape divortata.

Intr-un alt episod, Pierce si Moretti se ocupa de un caz extraterestru, dupa ce o femeie anunta ca sotul ei a fost rapit de micii omuleti verzi. Dar cand ajung la fata locului, Pierce si Moretti fac o descoperire uimitoare. In paralel, lucrurile se incing intre Pierce si iubita lui reala, Caroline, dar relatia ar putea fi periclitata daca profesorul nu va reusi sa si-o scoata din minte pe iubita lui imaginara, Natalie (Kelly Rowan).

In Capcana minții, excentricul Dr. Daniel Pierce, un profesor de neurostiinta care sufera de schizofrenie paranoica, este recrutat de FBI pentru a ajuta la rezolvarea cazurilor complexe. Pierce cunoaste foarte bine comportamentul uman si intelege perfect cum functioneaza mintea umana. Are si o capacitate ireala de a sesiza modele si a privi dincolo de emotiile constiente ale celor din jur, pentru a vedea ce se ascunde in spatele lor.

Rachael Leigh Cook joaca rolul agentului FBI Kate Moretti, fosta studenta a lui Pierce, care il roaga sa o ajute la anumite cazuri. Spre deosebire de colegii ei, Kate este dispusa sa priveasca dincolo de ciudateniile lui Daniel. In viata acestuia mai exista si Max Lewicki (Arjay Smith), care ii este asistent universitar. Principala lui menire e aceea de a-l tine pe Pierce in frau si concentrat la ceea ce are de facut, fie ca asta inseamna corectarea lucrarilor studentilor sau alegerea hainelor pe care le va purta a doua zi.

Nu uita: Capcana mintii, sezonul 2, va avea premiera luni, 15 septembrie, la ora 22:00, numai la Universal Channel. Cate doua episoade vor fi difuzate saptamanal.
  
asdasd